Ronaldo ser frem til Old Trafford-gensyn

Cristiano Ronaldo siger, at det bliver en speciel oplevelse for ham at vende tilbage til sin gamle hjemmebane, hvor han for år tilbage fejrede mange triumfer.

For kun anden gang siden sit skifte til Real Madrid i 2009, betræder Cristiano Ronaldo i morgen græstæppet på Old Trafford, når United tager imod portugiserens nye klub, Juventus, i Champions League.

På dagens pressemøde forud for opgøret, lagde en af verdens bedste fodboldspillere de sidste ti år ikke skjul på, at han glæder sig til gensynet.

– Jeg har så mange minder gode fra det her sted. Der er mange følelser involveret for mig. Især til Sir Alex Ferguson, som jeg gerne vil sende et stort kram, han betyder virkelig meget for mig, siger han.

Selvom Manchester United går igennem en svær periode, hvor holdet i skrivende stund er placeret som nummer ti i ligaen, så er Ronaldo stadig opmærksom på, at der venter hans hold en svær opgave i det nordengelske.

– Vi ved alle, at de har et godt hold. De spiller hjemme, så det bliver svært for os, men vi har vores våben. Vi ved, det bliver svært, men jeg tror, vi har en chance, siger den tidligere Real Madrid-spiller.

Cristiano Ronaldo siger yderligere, at United har et godt hold med en fanastisk manager.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

Optakt: Manchester United - Juventus

Næste artikel

Bonucci afviste United i sommers

ANNONCE