Optakt: Manchester United – Leicester City

Manchester United gæster lørdag aften Leicester City, hvor de skal revanchere det rædderlige nederlag mod Bristol City i Liga Cuppen.

Lillejuleaften spiller Manchester United mod Leicester City på udebane. Mesterholdet fra 2016 har haft en broget sæson, men det tegner til at blive en svær kamp for Mourinhos tropper, der har haft en smule problemer på udebane.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Leicester har de seneste fem kampe vundet fire, men det er så også fire sejre ud af en total på syv i de første 18 kampe i sæsonen. Craig Shakespeare, der i sidste sæson overtog roret fra mesterskabstræneren Claudio Ranieri, blev fyret grundet den sløje start. Shakespeare er erstattet af Claude Puel.

Leicester har stadig de to store profiler Jamie Vardy og Riyad Mahrez i folden. De to står noteret for tilsammen 12 af Leicesters 27 mål i Premier League denne sæson.

United har på hjemmebane været uhyre stærke i denne sæson, hvor holdet har vundet otte af ni mulige opgør. Det eneste nederlag kom mod… ja, det gider jeg ikke nævne.

Problemerne, hvis man kalde dem det, er dog på udebane for United. Her er det blevet til fem sejre af ni, hvilket egentlig er ganske pænt. I øjnene springer selvfølgelig flotte og vigtige sejre mod Watford og Arsenal. Dog kunne kampene mod Stoke, Southampton og West Bromwich godt være endt anderledes end to sejre og et kryds, da United i disse kamp havde deres problemer.

Bange anelser spirer derfor i undertegnede, når de møder et Leicester-mandskab på udebane, som er begyndt at spille bedre og få mere selvtillid. Samtidig kommer Leicester fra et 0-3 nederlag mod Crystal Palace i seneste runde, som de helt sikkert brænder for at vaske væk.

Da United i sidste sæson gæstede King Power Stadium blev det til en 3-0 sejr på mål af Zlatan, Mkhitaryan og Juan Mata. Lad os håbe, det kan gentage sig i morgen.

 Dato, tid og sted:

Kampen spilles lørdag den 23. december klokken 20:45 på King Power Stadium.

Kampens dommer:
Jon Moss dømmer kampen.

Skader og karantæner:
Eric Bailly, Marouane Fellaini og Michael Carrick er alle ude med sikkerhed. Jose Mourinho giver senere fredag en opdatering på situationen. Leicester er uden Robert Huth og Matty James.

Mulige startopstillinger:

Manchester United

De Gea

Valencia – Jones – Smalling – Young

Matic – Pogba

Mata – Lingard – Martial

Lukaku

 

Leicester City

Schmeichel

Simpson – Morgan – Chillwell

Mahrez – Gray – Maguire – Okazaki – Gray

Vardy – Leonardo

Hold øje med:
På sine dage er Jamie Vardy et mareridt at spille overfor. Hans kompromisløse stil blandet med en pæn hurtighed gør, at man hele tiden skal have et øje på angriberen, der indtil videre har scoret syv mål i sæsonen.

Skribentens bud på kampen:
På trods af bange anelser tror jeg på, at United kan hente en smal sejr. Lukaku bliver en forskel overfor Leicester-forsvaret. 1-0 til United.

TV:
Kampen vises direkte på TV3 MAX.

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Giggs: Jeg anbefalede van Gaal at købe Mbappe og Jesus

Næste artikel

FA dropper disciplinærsag efter Manchester-derby

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share