Optakt: Manchester United – Middlesbrough

Senere i dag tager United i mod Middlesbrough på hjemmebane i en kamp, der gerne skulle give tre point mere til Mourinhos tropper.

United vandt senest meget sikkert med 3-1 over Sunderland på Boxing Day. En sejr der dog ikke betød det store i den samlede stilling, da holdene, der ligger over United, også vandt deres kampe.

Dagens modstander fra Middlesbrough tabte på Boxing Day 1-0 til Burnley, og det var oprykkernes tredje nederlag i fem kampe. Dermed er der ikke nogen tvivl om, at United er det af de to hold, der i øjeblikket har momentum.

Middlesbrough frister i øjeblikket en tilværelse på Premier Leagues 15. plads – fire point over nedrykningsstregen. Det er ganske pænt som oprykker, men de kan dog ikke se sig fri for nedrykningsspøgelset, og et nederlag på Old Trafford vil kunne presse dem yderligere.

Holdets profil er spanieren Alvaro Negredo. Den tidligere Manchester City-angriber er udlejet fra Valencia og har indtil videre scoret fem mål i sytten kampe. Danske Viktor Fischer er også en del af dagens modstandertrup, men han har endnu til gode at score for Middlesbrough.

United kommer som bekendt ind til kampen i god form. De har mulighed for at vinde den femte sejr i streg, hvilket ikke er sket siden sæsonen 2014-2015. Her blev det til seks sejre i streg, inden Chelsea ødelagde stimen og senere blev mestre. Træneren var José Mourinho.

På nytårsaftensdag har United generelt en god form. Holdet har spillet 18 kampe d. 31. december, og her er det blevet til 10 sejre fire uafgjorte og fire nederlag. Senest de to hold mødtes på dagen var i 1927. Her vandt United 2-1.

Dato, tid og sted

Kampen spilles den 31. december klokken 16 på Old Trafford.

Skader og karantæner

Luke Shaw og Wayne Rooney bliver ikke klar for United, da de begge er ude med muskelskader. De forventes dog begge klar indenfor en uge. Middlesbrough må undvære Antonio Barragan, der er ude med karantæne.

Kampens dommer:

Lee Mason styrer slagets gang.

Mulige startopstillinger:

Manchester United

De Gea

Valencia – Rojo – Jones – Darmian

Herrera – Carrick

 Mkhitaryan – Pogba – Martial

Ibrahimovic

Middlesbrough

Valdes

Da Silva – Gibson – Chambers – Friend

Clayton 

Ramires – Forshaw – De Roon – Traoré

Negredo

Hold øje med:

Alvaro Negredo har som bekendt scoret fem gange for Middlesbrough i denne sæson, og er holdets farligste mand. Kan han lukkes ned, skulle der være gode muligheder for United.

Sagt om kampen:

“Hvis vi holder sammen nu, og vinder de kampe, vi skal, så kan jeg ikke se, hvorfor vi ikke skal kunne kæmpe med om titlen til maj. Vi har fundet den rigtige rytme nu, og hvis vi kan holde den, kan vi sætte os i en god position.” – Jesse Lingard.

Skribentens bud på resultatet:

Optimismen er i den grad genfundet som United-fan med flere gode præstationer og sejre på det seneste. Jeg tror ikke på, at Middlesbrough har, hvad der skal til for at vinde på Old Trafford i dag. 3-0 til United.

Dem spiller rivalerne imod:

Chelsea – Stoke City

Liverpool – Manchester City

Watford – Tottenham

Arsenal – Crystal Palace

TV: 

Kampen vises på 6’eren.

 

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Zlatan vil have flere assists

Næste artikel

Startopstillingen mod Middlesbrough

ANNONCE