Optakt: Ny sejr skal jagtes mod Hammers

Det er anden gang i træk, at Manchester United render ind i West Ham United. Denne gang er det på hjemmebane og i Carabao Cuppen, og du kan læse OldTrafford.dks optakt til kampen herunder.

Puha, hvor var der fart på kampen senest, Manchester United mødte West Ham. Og det er ikke engang længe siden. Det var i søndags. Du har næppe nået at få pulsen ned, for vild var kampen.

Manchester United blev snydt for et – eller måske to – straffespark, Jesse Lingard scorede et sent drømmemål mod sin tidligere klub, Mark Noble brændte et straffespark i allersidste sekund, og nå ja, så scorede Cristiano Ronaldo igen, igen. Og onsdag aften mødes de to hold igen.

Det er dog anderledes rammer denne gang. Med Premier League- og Champions League-turneringer, man vil prioritere, er det svært at gennemskue, hvor meget Ole Gunnar Solskjær vil rotere – samme gælder for West Ham, hvor man også nyder et sjældent udlandseventyr, man gerne vil have mest muligt valuta ud af.

På den anden side er Carabao Cuppen også en mulighed for et trofæ, og begge klubber er hungrende efter netop dette. Derfor bliver det spændende at se, hvem der tager opgaven mest alvorligt, og hvem, der i sidste ende går videre til næste runde.

Dato, tid og sted:

Kampen fløjtes igang klokken 20:45 dansk tid på Old Trafford.

Dommer: 

Jonathan Moss skal styre slagets gang.

Skader og karantæner:

Marcus Rashford, Alex Telles og Amad Diallo er ude med skader, mens Phil Jones returnerer til truppen efter næsten to års fravær. For gæsterne er det kun Winston Reid, der burde være utilgængelig.

Mulige startopstillinger:

Manchester United:

Heaton

Dalot – Maguire – Lindelöf – Shaw

Matic – van de Beek

Sancho – Fernandes – Lingard

Martial

West Ham United:

Areola

Fredericks – Dawson – Diop – Masuaku

Rice – Noble

Yarmolenko – Benrahma – Vlasic

Antonio

Hold øje med:

Der er ingen tvivl om, at “Hammers” kunne have brugt Michail Antonio i søndags, da han sad ude med karantæne, men i morgen aften er han tilbage igen, og ham skal Manchester United gøre sig umage for at stoppe, da han har startet sæsonen som fyr og flamme.

Skribentens bud på kampens resultat:

Det er altid enormt svært at forudse cupresultater, da det afhænger så meget af de respektive holds tilgang. Jeg tror på, at begge hold roterer tildels, men stadig stiller i stærke lineups, og der tror jeg, Uniteds bredde er bedre end West Hams, og ender med en 2-1-sejr og videre avanchement.

TV:

Kampen kan se på alt fra TV3+, discovery+ og Viaplay, men vil man hellere se kampen med ligesindede, foreslår vi, at du kigger forbi Den Glade Gris i København eller Panenka i Århus, hvis du er i nærheden af de kanter.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Solskjær bekræfter: Jones med i truppen for første gang i 20 måneder

Næste artikel

Årlig liste fra Forbes: Ronaldo overhaler Messi som verdens bedst betalte fodboldspiller

ANNONCE