Solskjær bekræfter: Jones med i truppen for første gang i 20 måneder

Ole Gunnar Solskjær bekræfter på dagens pressemøde, at Phil Jones er med i truppen til morgendagens Carabao Cup-kamp mod West Ham United.

Det har været et hårdt halvandet år for Phil Jones, siden han sidst spillede en fodboldkamp, som var cupkampen mod Tranmere Rovers for to sæsoner siden. Sidenhen har han været knæskadet, var ude hele sidste sæson, men nu er der lys for tunellen. Ole Gunnar Solskjær fortæller nemlig, at han har udtaget ham til morgendagens kamp mod West Ham.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Han (Jones, red.) er med i truppen, ja. Det bliver en god dag for både ham og os, og det er helt klart noget, han har fortjent, siger han, og fortsætter:

– Og jeg er så glad på hans vegne. Han har spillet to gange 90 minutter for U23-holdet, spillet for lukkede døre og har intet mærket til sit knæ, fortæller Solskjær.

Forståelsen for hårde knæskader

Det med alvorlige knæskader er noget, Ole Gunnar Solskjær selv kan nikke genkendende til. I sommeren 2004 fik han selv en alvorlig knæskade, og selvom han nåede at komme tilbage og spille kampe efter det, var hans karriere aldrig den samme igen. Derfor er han velsagtens ekstra glad for, at Jones er tilbage for holdet.

– Jeg kender alt til, hvilke udfordringer, han har været igennem. Der har været tidspunkter, hvor han har tænkt: “Kommer jeg nogensinde til at spille fodbold igen? Kommer jeg nogensinde til at gå igen? Kommer jeg nogensinde til at spille fodbold med mine børn i haven?”

– Men han har været så flittig og professionel. Ingen dikkedarer, ingen sociale medier, helt old school. De slags spillere kan jeg godt lide. Han fokuserer på en ting, kommer igennem udfordringerne og tilbage, afslutter Solskjær.

Kunne du tænke dig at høre mere om Phil Jones’ skade og hans kamp tilbage, kan vi varmt anbefale UTD Podcast – altså Uniteds egne – hvor han selv stiller op og på rørende vis fortæller om de udfordringer, han har været igennem. Den kan findes her.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 
Forrige artikel

Store planer: United vil opgradere Carrington betragteligt

Næste artikel

Optakt: Ny sejr skal jagtes mod Hammers

ANNONCE