Optakt: Palace gæster Old Trafford

Lørdag eftermiddag tager Manchester United hjemme imod Crystal Palace. De to hold spillede seneste uafgjort, da Palace scorede til 1-1 i tillægstiden.

Efter at have sikret sig en plads i Carabao Cup-finalen, skal Manchester United nu igen i Premier league aktion. De tager hjemme imod Crystal Palace, som de møder for anden gang i år. Senest gjorde Michael Olise det onde ved United, da han i det 91′ minut udlignede til 1-1 på Selhurst Park den 18. januar.

Trods de to tabte points mod Palace, samt et nederlag til Arsenal i deres seneste Premier League-opgør, er United stadig at finde i top 4, hvor de i skrivende stund ligger a point med Newcastle, som med en bedre målscorer holder fast i tredjepladsen.

Det formstærke United-hold vil med sikkerhed komme med en lidt anderledes starttrup, end den de senest spillede med mod Crystal Palace. Danske Christian Eriksen, som startede inde i 1-1 opgøret, er nemlig ude med en længerevarende skade. Til gengæld vil man kunne se en ny mand i truppen. Erik ten Hag har nemlig bekræftet, at nyindkøbte Marcel Sabitzer vil være en del af truppen, som lørdag tager imod Palace.

Formstærk kan man dog næppe kalde Palace, som kun har fået fem points i deres seneste syv Premier League kampe. Og selvom de i øjeblikket ligger på 12 pladsen i ligaen, er der kun syv points mellem dem og nedrykning. Vi må derfor forvente et Palace-hold som kommer til Old Trafford med fulde intention om igen at gøre det onde ved United.

Dato, tid og sted:

Kampen spilles lørdag klokken 16:00 på Old Trafford.

Dommer:

Andre Marriner

Skader og karantæner:

United er hårdt ramt på midtbanen, hvor både Christian Eriksen, Scott McTominay og Donny van de Beek er ude med skader. Også Diogo Dalot forventes fortsat at være ud af truppen med en lårskade.

Mulige startopstillinger:

Manchester United

De Gea

Wan-Bissaka – Varane – Martinez –  Shaw

Fred – Casemiro

Fernandes

Antony – Weghorst – Rashford

Crystal Palace

Guaita

Clyne – Richards – Guehi – Mitchell

Doucoure – Schlupp

Olise – Edouard – Eze

Ayew

Hold øje med:

Crystal Palace er uden topscorer Zaha. Deres største trusler må derfor tænkes at komme fra kantspillerne Olise og Eze, som begge har set gode ud i denne sæson.

Skribentens bud på kampens resultat:

Manchester United er inde i en god stime, hvor de virkelig ser ud til at fungere godt under Erik ten Hags spilsystem. Point-delingen senest mod Palace må siges at være en skuffelse. Vi må derfor forvente, at holdet på hjemmebane leverer den ekstra indsat og tager alle tre points denne gang. Skribentens bud på et resultat er 2-0 til United, med mindst et mål fra Rashford.

TV:

Kampen sendes på TV3+ og Viaplay.

 

3 kommentarer
  1. Denne gang skal Palace have dask, de stjal to point sidst og det skal ikke ske igen.

    3-0 – Antony 1, Rashford 1 og Casimiro 1

    GGMU

  2. Vi kommer til at vinde kampen en 3-4 nul, da vi ikke kommer til at undervurdere dem igen under ETH. Det tillader han sgu ikke

  3. Savner en decideret klasseopvisning fra os, hvor vi vinder 5-0 eller så.. En kamp hvor vi bare brænder banen af, og ikke på noget tidspunkt stopper med at spille fodbold, eller stopper med at gå efter det næste mål – det savner jeg. Den kunne så passende komme i dag, mod et i mine øjne svagt CP hold.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Ten Hag forventer fuldt fokus mod Palace trods Greenwood-sag

Næste artikel

Dato og tidspunkt fastsat for næste runde i FA Cup

ANNONCE