Optakt: Rangnicks drenge på juletogt i Newcastle

For første gang i hvad der føles som rigtig lang tid, spiller Manchester United igen en Premier League-kamp.

Det er efterhånden længe siden, vi har set Manchester United i aktion, men mandag aften får vi lov, når de gæster nyrige og nedrykningstruede Newcastle.

United har været under ledelse af den nye træner Ralf Rangnick i nu tre kampe, og tyskeren har endnu det første nederlag til gode, og faktisk er holdet i en okay stime efter Solskjærs fyring, hvor de ikke har tabt i seks kampe.

De seneste uger har dog været skæmmet af et stort coronaudbrud i trup og stab på træningsanlægget Carrington, der var lukket ned i en uges tid. Det betød, at to kampe blev aflyst, og den seneste kamp var 1-0 sejren mod Norwich den 11. december.

Det var et United-hold der i perioder lignede et hold, som købte ind på Ragnicks idéer om et højere og mere intenst pressspil. Men i netop kampen mod Norwich var det sværere at få øje på. Her var United faktisk heldige med at hente tre point mod bundholdet.

Aftenens modstander har imidlertid også deres problemer, og deres eufori over de facto at blive opkøbt af den saudiske kronprins og den efterfølgende fyring af Steve Bruce er faldet lidt til jorden igen.

Eddie Howe er kommet til, men den unge manager står overfor problemer med et hold, der fortsat ligner en kandidat til nedrykning, når vi når maj 2022.

I holdets seneste 10 kampe er det kun blevet til en enkelt sejr, da man slog Burnley med 1-0. I denne periode er det blevet til to 4-0 nederlag mod Leicester og senest mod Manchester City i sidste weekend.

Dato, tid og sted: 
Kampen spilles mandag den 27. december klokken 21:00 på Saint James Park.

Kampens dommer: 
Craig Pawson får lov at fløjte kampen.

Skader og karantæner:
Ralf Rangnick kan efterhånden råde over en helt klar trup, og det forventes blandt andet, at Edinson Cavani og Raphaël Varane kan komme i spil i aftenens kamp. Paul Pogba er fortsat ude.

Mulige startopstilinger:

Manchester United
De Gea
Dalot – Varane – Maguire – Shaw
Fred – McTominay
Bruno – Sancho
Ronaldo – Greenwood

Newcastle United
Dubravka 
Murphy – Lacelles – Clark – Richie
Almiron – Willock – Joelinton – Hayden – Fraser
Wilson

Hold øje med:
Det svinger ikke rigtigt for Newcastle, og det har ikke gjort det længe. Derfor er det svært at nævne nogle af deres offensive spillere som bare skiller sig ud (det fortryder jeg sikkert senere). Martin Dubracvka i målet har tidligere stået store kampe mod United, og kan komme til det igen.

Skribentens bud på kampens resultat:
Det svinger ikke for Newcastle, men det er også svært at vide, hvor United er efter en pause med coronaproblemer. Jeg tror dog på en sejr til Rangnicks tropper. 0-2. Ronaldo scorer selvfølgelig.

TV: 
Kampen vises på TV3+.

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 
Forrige artikel

Rangnick bekræfter: Martial vil væk

Næste artikel

Startopstillinger: Varane er tilbage

ANNONCE