Rangnick bekræfter: Martial vil væk

Ralf Rangnick bekræfter, at Anthony Martial vil væk fra Manchester United.

Efter seks sæsoner i Manchester United vil Anthony Martial prøve noget nyt i sin fodboldkarriere. Det bekræfter Ralf Rangnick til dagens pressemøde.

– Vi (Martial og jeg, red.) talte længe om det i går, og forklarede mig, at han nu har været i Manchester United i syv år og føler, at det er ved at være tid til at prøve noget andet, fortæller Rangnick.

Flere klubber har ifølge medier været ude med snøren efter Anthony Martial, hvor specielt Sevilla har været fremtrædende i historierne om ham, men ifølge Rangnick er der ikke tikket noget bud ind for angriberen.

– Så vidt jeg ved, er der ikke kommet noget bud på ham, og så længe det er tilfældet, vil han blive. Det (et skifte, red.) skal være i hans interesse, men det skal også være i klubbens interesse, siger Uniteds tyske træner.

Anthony Martial kom til klubben i sommeren 2015 og har en kontrakt, der udløber i 2024 – en kontraktlængde, der retfærdiggører en pris, der kan afskrække klubber.

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 
Forrige artikel

United forlænger med svensk stortalent

Næste artikel

Optakt: Rangnicks drenge på juletogt i Newcastle

ANNONCE