Optakt: Revanche mod Huddersfield?

Det må være en flok sultne og revanchelystne United-spillere, der i morgen tager mod Huddersfield hjemme på Old Trafford.

United skal i morgen forsøge at hente tre point i hjemmekampen mod Huddersfield. Og mon ikke Jose Mourinho får ganske let ved at sætte sine spillere op til opgøret, der kommer blot få dage efter den skuffende præstation på Wembley mod Tottenham.

Sidst de to hold mødtes løb United ind i et stormvejr og tabte skuffende med 2-1 på John Smith’s Stadium. Den kamp må stadig sidde i spillerne, og give ekstra motivation til at levere en god præstation i morgen eftermiddag.

Skulle spillerne fortsat have brug for et ekstra pift motivation, markerer morgendagens opgør samtidig årsdagen for ulykken i München i 1958. Det er den hjemmekamp, som er tættest på selve datoen, og kampen startes derfor med et minuts stilhed, ligesom United-spillerne bærer sørgebind. Det er altid en speciel kamp at spille, og må give ekstra motivation for spillerne, for at vinde og på den måde hylde ofrene fra den tragiske ulykke med tre point.

Alexis Sanchez er udset til at spille sin første kamp i United-trøjen foran Streftford End i morgen, og mon ikke den nye 7’er vil få en anderledes varm modtagelse end han har fået de seneste gange i Yeovil og mod Spurs.

United har generelt en rigtig fin statistik på hjemmebane mod oprykkere. 60 ud af 76 kampe er vundet og blot fem gange har United tabt hjemme til en oprykker i Premier League. Den fornemme statistik skulle gerne udbygges i morgen, for at holde 2.pladsen i tabellen, og for at komme tilbage på ret kurs igen efter nederlaget i midtugen til Tottenham.

Jose Mourinho lagde da også på pressemødet ud med, at snakke lidt om hvor godt det går i denne sæson i forhold til sidste år. Placeringen er bedre, spillet er bedre, der scores flere mål og generelt kører det mere flydende for United i denne sæson. Det håber vi også er tilfældet i morgen, når Huddersfield kommer på besøg.

Tid, sted & dato
Kampen fløjtes i gang klokken 16.00 dansk tid lørdag den 3.februar 2018. Opgøret spilles på Old Trafford.

Dommer
35-årige Stuart Attwell dømmer opgøret, der er hans fjerde i spidsen med United på banen. Sidste gang han dømte United var tilbage i 2016, hvor United vandt 3-1 i Liga Cuppen mod Northampton.

Skader & karantæner
United er uden Marouane Fellaini, der fik en knæskade efter få minutter på banen i onsdags mod Tottenham. Det er endnu uvist præcis hvor længe den lange belgier er ude, men der regnes som udgangspunkt med minimum en måneds tid.

Eric Bailly og Zlatan Ibrahimovic nærmer sig comeback og er i gang på træningsbanen, dog ikke sammen med resten af truppen. Jose Mourinho forventer at have de to krigere tilbage i slutningen af måneden, og de er dermed i spil til opgørene mod Sevilla i Champions League.

Huddersfield er uden Danny Williams, Elias Kachunga og Chris Löwe der alle er skadede, mens lejesvenden Terence Kongolo fra Monaco ventes klar efter en kort skadespause.

Hold øje med
Aaron Mooy har vundet en del fans i denne sæson, grundet sin direkte og aggressive stil på banen, hvor han i den grad er en af de bærende kræfter hos oprykkerne. Hans manager beskriver ham da også som “the heartbeat of the team”. 27-årige Mooy scorede sidste gang mod United, og har i alt scoret fire gange i sæsonen. Han kan desuden stå overfor Danmark til sommerens VM, når han formentlig bliver udtaget til den australske VM-trup.

Hold desuden øje med klubbens tre danske spillere, der alle har fået masser af spilletid i denne sæson. Jonas Løssl i målet, Mathias “Zanka” Jørgensen i forsvaret og Philip Billing på midtbanen.

Mulig startopstilling

David de Gea
Antonio Valencia – Chris Smalling – Phil Jones – Luke Shaw
Nemanja Matic – Paul Pogba – Juan Mata
Alexis Sanchez – Romely Lukaku – Anthony Martial

Skribentens bud på kampen
Jeg er sikker på United viser klassen, og at kampen mod Spurs blot var en enlig svale. Starten på 2018 har ellers været glimrende, og hjemme på Old Trafford viser offensiven for alvor tænder igen. United vinder en sikker sejr på 5-1.

TV
6’eren viser opgøret mellem United og Huddersfield.

Hvem spiller rivalerne mod?
Burnley vs Man City (lørdag)
Arsenal vs Everton (lørdag)
Liverpool vs Tottenham (søndag)
Watford vs Chelsea (mandag)

 

Alexis Sanchez får den ikoniske trøje nummer 7 – Skal du også have den? 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Roma blev tilbudt at hente Blind

Næste artikel

Tre mand udtaget til U17-landsholdet

ANNONCE