U23: United kæmpede sig til et point trods 85 minutter i undertal

Manchester United delte i porten med Brighton and Hove Albion i en kamp, hvor United spillede næsten hele kampen med ti mand.

Shola Shoretire var med i startopstillingen for Manchester Uniteds U23-hold, da Brighton and Hove Albion kom på besøg fredag eftermiddag.

Betingelserne blev hurtigt svære for Manchester United efter blot fem minutter, da kaptajn Will Fish som sidste mand stoppede en Brighton-spiller, og så skulle Manchester United spille med ti mand i næsten hele kampen.

Herefter gik Ethan Galbraith ned på hans plads i midterforsvaret, og Uniteds ti mand fik holdt Brighton fint tilbage. Matej Kovar blev dog testet et par gange, blandt andet med en friløber til en Brighton-mand, men han reddede. Shoretire havde også et frispark på træværket, men 0-0 endte første halvleg.

Anden halvleg var også tæt, hvor Manchester United på overraskende vis faktisk var dominerende. Største chance kom midt i anden halvleg, da bolden faldt ned til Joe Hugill i feltet, hvor han med sit skud fik passeret målmanden, men bolden blev blokeret på stregen.

Der kom et par mindre chancer til begge hold herefter, men der var tale om en eftermiddag uden de store chancer, præget af at hjemmeholdet var i undertal praktisk talt i hele kampen, og kampen endte 0-0.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.