Optakt: Spurs-kamp skal distrahere transfervinduet fra helvede

Der er fokus på mange andre ting end spillet på banen for United i øjeblikket, men søndag gælder det altså Tottenham Hotspur i en vigtig kamp på hjemmebane.

Tottenham Hotspur og José Mourinho gæster senere søndag Solskjær og United på Old Trafford i en kamp, hvor begge hold har brug for tre point, hvis ikke de skal sætte sig selv under pres fra start.

Mens United-fans er frustrerede over, at det ikke for alvor er lykkes klubben at hente det antal forstærkning, man følte, der var behov for, har billedet været anderledes for Tottenham. 

Det er lykkes for Mourinho at få syv spillere ind heriblandt danske Pierre Emilie Højbjerg og Lo Celso er også talt med, da hans lejeaftale er blevet permanent.

Det mest prominente navn er selvfølgelig Gareth Bale, der er vendt hjem til Tottenham på en lejeaftale fra Real Madrid. Men det er tvivlsomt, at han kommer i spil allerede i dag mod United.

United har fået Donny van de Beek, der har leveret nogle lovende indhop, ind, og så tyder meget på, at den uruguyanske angriber Edinson Cavani bliver præsenteret enten i dag eller i morgen. Den tidligere PSG-spiller bliver hentet på en fri transfer.

Det er Uniteds agereren – eller manglen på samme – i sommerens transfervindue, der fylder allermest både i avisspalterne og på sociale medier, og når Gary Neville, Rio Ferdinand og Patrice Evra har været ude og kritisere, så bliver sædet varmere under Ed Woodward.

Klubbens direktør sidder imidlertidigt stadig sikkert i sit sæde, men et negativt resultat mod Tottenham vil ikke få kritikken af Woodward og hans overordnede til at blive mindre.

Dato, tid og sted:
Kampen skal spilles søndag den 4. oktober klokken 17:30 på Old Trafford.

Kampens dommer:
Anthony Taylor dømmer opgøret.

Skader og karantæner:
Harry Maguire er med igen, efter en mindre skader holdte ham ude mod Brighton i midtugen. Phil Jones og Axel Tuanzebe er begge tvivlsomme. José Mourinho meldte i første omgang sydkoreanske Son Heung-min ude af opgøret, men har siden åbnet for, at offensivspilleren kan få en rolle i oprgøret. 

Gareth Bale er endnu ikke i kampform, mens Giovani Lo Celso er tvivlsom.

Mulige startopstillinger:

Manchester United
De Gea
Wan-Bissaka – Bailly – Maguire – Shaw
Matic – Bruno – Pogba
Greenwood – Martial – Rashford

Tottenham Hotspurs

Lloris
Doherty – Dier – Sanchez – Reguillon
Højbjerg – Winks – Ndombele
Moura – Kane – Bergwijn

Hold øje med:
Det er nemt at pege på Harry Kane, men landsholdsanføreren er bare så skarp en angriber, at han skal lukkes ned, hvis man vil have noget ud af et opgør mod Tottenham. Scorede senest et hattrick, da Tottenham torsdag besejrede Maccabi Haifa med 7-2.

Skribentens bud på kampens resultat:
Manchester United skal gevaldigt op i gear, hvis de vil besejre Tottenham, selvom det er på ‘hjemmebane’. Jeg er ikke optimist i dag, United har huller i forsvaret, men de har vist, de kan score i den anden ende. 2-2.

TV: 
Kampen kan ses på Xee fra klokken 17:30.
 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Medier: United forhandler med Cavani

Næste artikel

Bekræftet: Dalot udlejes til AC Milan

ANNONCE