Optakt: Svær opgave i vente på Stamford Bridge

Chelsea og Manchester United spiller i aften kl. 18.30 på Stamford Bridge, hvor Manchester United skal forsøge at finde de positive takter frem fra Tottenham-kampen på en svær udebane.

Chelsea og Manchester United krydser klinger i lørdagens sene Premier League-kamp. Et møde mellem to af Premier Leagues giganter. To hold, der begge startede sæsonen skidt, men som nu har formået at få vendt skuden.

Hos Chelsea har ansættelsen af Graham Potter vist sig at være frugtbar, hvor mandskabet fra det vestlige London fortsat ikke har tabt under Potters ledelse. Fem sejre og to uafgjorte viser statistikken i perioden efter ansættelsen af den nye manager.

Mens denne statistik i sig selv er flot, vil Chelsea være skuffede over, at de blot formåede at hive et kryds hjem, da man onsdag aften kæmpede med at få bolden prikket i mål mod Thomas Franks Brentford. 0-0 endte kampen.

Nogenlunde samme tid onsdag aften var Manchester United i færd med at brænde banen af på Old Trafford, hvor ’De Røde Djævle’ spillede noget af den flotteste fodbold, Manchester Uniteds fans har bevidnet de seneste par år fra deres hold.

Der er således lagt i kakkelovnen til en spændende kamp i morgen, hvor Erik ten Hag samtidig skal forsøge at få revancheret nederlaget til netop Graham Potter, som tidligere på sæsonen stod i spidsen for Brighton i Premier Leagues sæsonåbner, hvor United skuffende tabte med 2-1 på Old Trafford.

Samtidigt er der vitale på spil i Premier Leagues topstrid, hvor kampen i aften må siges at være et direkte opgør om Premier Leagues 4. plads. Chelsea indtager i skrivende stund 4. pladsen med 20 point efter ti kampe, mens Manchester United har 19 point på 5. pladsen – ligeledes efter ti kampe.

Dato, tid og sted:

Kampen spilles kl. 18.30 på Stamford Bridge.

Dommer:

Stuart Attwell

Skader og karantæner:

Anthony Martial, Axel Tuanzebe, Aaron Wan-Bissaka, Brandon Williams og Donny van de Beek er alle utilgængelige i aftenens kamp. Martial, Wan-Bissaka og Williams er lykkeligvis vendt tilbage til træningen i denne uge.

Hos Chelsea er Wesley Fofana, Ngolo Kanté og Reece James ude med skader – James og Kanté er ude i længere tid.

Hold øje med:

Mason Mount scorede to kasser, da Chelsea mødte Aston Villa sidste søndag, og han kan gøre ondt på Manchester United, hvis han finder pladsen til at fyre kanonen af med sin raffinerede sparketeknik.

Mulige startopstillinger:

Chelsea (3-4-2-1):

Kepa;

Azpilicueta – Silva – Chalobah;

Loftus-Cheek – Jorginho – Kovacic – Chilwell

Sterling – Mount;

Aubameyang

Manchester United (4-2-3-1):

De Gea;

Dalot – Varane – Martinez – Shaw;

Casemiro – Fred;

Antony – Fernandes – Sancho;

Rashford

Skribentens bud på kampens resultat:

Manchester United kommer ind til kampen oven på den bedste præstation i flere år. Forhåbentligt kan Manchester United finde nogle af de samme takter frem på en svær udebane. Jeg gætter på, at kampen ender 1-2 til Manchester United. Sancho og Bruno scorer Uniteds mål.

TV:

TV3+ og Viaplay

Forrige artikel

Ornstein: Hold øje med Kane

Næste artikel

Svarene fra onsdagens quiz på Den Glade Gris

ANNONCE