Ornstein: Hold øje med Kane

Den troværdige journalist, David Ornstein, mener det er værd at holde øje med Harry Kanes situation i Tottenham, hvor han har mindre end 2 år tilbage af sin kontrakt.

I midtugen stjal Manchester United de tre point fra Tottenham, og det varer måske ikke længe, før de også stjæler deres største stjerne. I hvert fald mener David Ornstein, at Harry Kanes situation i Tottenham er værd at holde øje med.

– Èn jeg tror, man skal holde øje med er Harry Kane. Jeg siger ikke, at der er noget på vej, men Manchester United har i lang tid beundret ham. Kane er under kontrakt til 2024, og der er ikke meget, som tyder på, at der kommer en ny aftale.

– Han vil gerne have succes i Tottenham, og hvis det skulle ske, så ville der måske komme en ny kontrakt, men hvis Tottenham fortsætter samme niveau som i de seneste år, så vil han måske smutte gratis, eller måske vil Levy være mere åben overfor en handel.

Alt tyder på, at Manchester United leder efter en ny angriber, og med Cristiano Ronaldos seneste stunt i onsdags, giver det måske meget god mening, at klubben er på jagt efter en ny stjerne.

Forrige artikel

Ronaldo nægtede at lade sig indskifte: Der skal være konsekvenser

Næste artikel

Optakt: Svær opgave i vente på Stamford Bridge

ANNONCE