Optakt: Tid til at lukke kampen om top 4

Manchester United kan så godt som sikre kvalifikation til næste sæsons Champions League ved at hente point mod Tottenham torsdag aften.

Sæsonen lakker mod enden. Det betyder med andre ord, at kampen om de afgørende pladser i tabellen spidser til.

Manchester United ligger i skrivende stund lunt i forhold til at sikre sig en plads til næste sæsons Champions League.

Torsdag kan de røde djævle så godt som sikre kvalifikation til verdens fineste klubturnering. Tottenham venter i den engelske hovedstad i en kamp, der er som vind eller forsvind for London-klubben.

United er seks point foran Tottenham og har to kampe i hånden. Erik ten Hags tropper kan derfor nøjes med et uafgjort resultat, mens det for Harry Kane og co. er alt eller intet.

Optakten til kampen er ikke blevet mindre spændende, efter Tottenham mandag fyrede den midlertidige træner Christian Stellini ovenpå weekendens 1-6-nederlag til Newcastle. Det bliver derfor den tidligere midtbanespiller i London-klubben Ryan Mason, der skal stå overfor Erik ten Hag på sidelinjen.

Hos United er hovedtemaet før kampen, om Bruno Fernandes når at blive klar. Portugiseren blev udskiftet i weekendens FA Cup-semifinale mod Brighton på grund af en mindre skade, der kan holde ham ude af torsdagens opgør.

Dato, tid og sted:

Opgøret spilles torsdag klokken 21.15 på Tottenham Hotspur Stadium i London.

Dommer: 

Anthony Taylor

Skader og karantæner: 

Tottenham må undvære skadede Hugo Lloris, Emerson Royal, Rodrigo Bentancur, Yves Bissouma og Ryan Sessegnon.

Manchester United må se bort fra Lisandro Martinez, Raphaël Varane, Alejandro Garnacho, Scott McTominay og Donny van de Beek, der alle er ude med skader. Derudover er Bruno Fernandes tvivlsom til kampen.

Mulige startopstillinger:

Tottenham

Forster

Romero – Dier – Lenglet

Porro – Skipp – Højbjerg – Davies

Richarlison – Kane – Son

Manchester United

De Gea

Wan-Bissaka – Lindelöf – Shaw – Dalot

Casemiro – Eriksen

Antony – Sabitzer – Rashford

Martial

Hold øje med:

Pep Guardiola kaldte i 2019 Tottenham for “Harry Kane-holdet”. Det gjorde han af en grund. For man kan ikke komme udenom den engelske angriber, når man snakker Tottenham. Han er holdets altoverskyggende stjerne og manden, de røde djævle skal være ekstra opmærksomme på, hvis United skal hive point hjem fra London torsdag aften. Her bliver det spændende at se, hvilken forsvarsduo Ten Hag vælger skal tage sig af ham.

Skribentens bud på kampens resultat:

United har været skidt kørende på udebane mod holdene i den øvre halvdel af tabellen. Med udsigten til at se Bruno Fernandes ude på grund af skade, så tror jeg en rød sejr kan blive svær at hive hjem mod et Tottenham-hold, der må føle, at de ikke har meget mere end æren at tabe. Mavefornemmelsen siger derfor 1-1.

Hvor kan kampen ses?

See og Viaplay.

2 kommentarer
 1. Ja den kamp er alt afgørende for Tottenhams mulighed for en top 4 placering som i forvejen er spinkle, så jeg tror de kommer med alt hvad de har fra start, alt eller intet mod en af deres nærmeste konkurrenter til top 4, det er sidste skud hvis de vil holde sig inde i “stoledansen” lidt endnu.

  Mon ikke Spurs samtidig har en stor grim plet de gerne vil have vasket væk efter sammenbruddet I Newcastle.

  Vi ser bare ikke gode ud for tiden og med udekampene mod Tottenham og Brighton kan vi godt misse 6 point i de kampe, vi var heldige mod Brighton forleden.

  Bruno er tvivlsom i aften, heller ikke gode nyheder for os men mon ikke han nok skal få spilletid hvis han er det mindste klar, han er ukuelig den mand.

  Mit bud er 1-1
  Martial 1

  GGMU

 2. Selvom man altid skal gå på banen for at vinde, så er det bare så vigtigt i aften, at vi bare ikke taber!

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Podcast: Legend, soldier & talent

Næste artikel

Medier: Bruno Fernandes kan komme i spil torsdag aften

ANNONCE