Optakt: Tilbage på sporet på Craven Cottage

Manchester United skal tilbage på sporet søndag eftermiddag, når de ude møder Fulham. Læs optakten til kampen her.

Lige som man troede, man kendte Manchester Uniteds sande ansigt og stabilitet, smed de Premier League-kontinuiteten komplet på gulvet sidste weekend mod Aston Villa, da de tabte 1-3 på Villa Park.

Nu skal Manchester United så bevise, at de er reelle top fire-kandidater søndag eftermiddag, når Fulham lægger græs til den sidste kamp inden VM-pausen.

På trods af sin kandidatur som nedrykningskandidat og elevatorhold har Fulham vist sig at være et positivt bekendtskab i denne Premier League-sæson, hvor Londonerne imponerende ligger nummer 9.

Det betyder, at Fulham bestemt ikke vil være en walkover, men tag ikke fejl – denne er en kamp, Manchester United bør vinde, hvis de vil gøre sig gældende i toppen af ligaen.

Dato, tid og sted:

Kampen spilles søndag klokken 17:30 på Craven Cottage, Fulhams hjemmebane.

Dommer:

Paul Tierney

Skader og karantæner:

Manchester United har med sikkerhed Raphael Varane ude, mens Cristiano Ronaldo og Jadon Sancho bøvler med sygdom og er tvivlsomme. Det er Antony også med en skade. Dalot har karantæne.

Værterne er uden angriberen Aleksandar Mitrovic og kantduoen Neeskens Kebano og Manor Salomon grundet skade. Kenny Tete og Harrison Reed er i karantæne.

Mulige startopstillinger:

Manchester United:
De Gea
Malacia – Lindelöf – Martinez – Shaw
Casemiro – Eriksen
Rashford – Fernandes – Garnacho
Martial
Fulham:
Leno
Cordova-Reid – Diop – Ream – Robinson
Palhinha – Chalobah
Wilson – Pereira – Willian
Vinicius

Hold øje med:

Den tidligere United-spiller Andreas Pereira har haft en flot efterårssæson i Fulham og er kreatøren bag det meste offensive, der sker for oprykkerne. Men med hans niveau kontra Uniteds midtbanespillere må det være muligt at stoppe ham.

Skribentens bud på kampens resultat:

Jeg tror, Manchester United vinder 1-0. Bliver ikke en nem kamp, men Ten Hags tropper bør have den fornødne kvalitet til at få en sejr i land.

TV:
Kampen sendes på See og Viaplay.

Forrige artikel

Ten Hag: Vi stiller med det bedste hold

Næste artikel

Startopstilling: Eriksen og Casemiro på midten fra start

ANNONCE