Ten Hag: Vi stiller med det bedste hold

Sidste kamp på denne side af VM venter og Erik ten Hag vil gøre sit for at Manchester United kan slutte godt af trods flere usikkerheder i truppen.

Mange af Manchester Uniteds spillere er blevet udtaget til VM i løbet af ugen og søndag spiller De røde djævle deres sidste kamp inden spillernes fokus drejer over på VM i Qatar.

Erik ten Hag understreger dog forud for kampen mod Fulham, at VM ikke har nogen indflydelse på, hvem der spiller.

– Jeg tror, ​​at spillerne er klar over vigtigheden af ​​kampen mod Fulham. Jeg vil ikke tage hensyn til VM. Vi spiller med det bedste hold – indtil søndag er det Manchester Uniteds interesse og kun Manchester Uniteds interesse, understregede Ten Hag overfor den engelske presse.

Der er dog visse usikkerheder i offensiven forud for kampen ude mod Fulham.

– Cristiano Ronaldo har været syg, men jeg tror han er klar til søndag, fortalte Ten Hag til pressen fredag, der også spurgte ind til Antonys tilstand.

– Jeg kan ikke fortælle om han bliver udtaget til kampen søndag. Han har gjort fremskridt, men det er endnu for tidligt at sige, fortalte Ten Hag og meddelte samtidig at Antonys skade ikke vil have indvirkning på brasilianernes deltagelse ved VM.

Anthony Martials startede inde for første gang siden august mod Aston Villa i torsdagens sejr i Carabao Cup’en. Manageren har dog respekt for ikke at presse Martial for meget.

–  D​er var ingen store problemer fra torsdagens kamp, ​​men vi må se, hvordan han kommer sig ovenpå kampen. Når en spiller bliver så meget skade, bliver vi nødt til at analysere os frem til hvorfor, og om der er noget vi kan gøre anderledes. Jeg håber vi kan holde ham fit, for han er en vigtig del af holdet.

Med usikkerhederne i angrebet kan noget tyde på at den unge argentiner Alejandro Garnacho atter får chancen fra start, når kampen fløjtes i gang på Craven Cottage.

– Han bidrager rigtig godt til holdet i øjeblikket og det har vi virkelig behov for, udtalte Ten Hag.

Til kampen mod Fulham er Raphael Varane, Brandon Williams, Axel Tuanzebe alle ude med skader, mens Diogo Dalot er ude med karantæne.  Aaron Wan-Bissaka er klar, men mangler i den grad kamptræning, da han ikke har spillet siden sejren over Liverpool, hvor han kom ind i slutningen af kampen.

Kampen mod Fulham fløjtes i gang 17.30 dansk tid.

Hvilken trøje af de nye Man Utd trøjer er fedest?
Forrige artikel

United-talent udtaget til VM

Næste artikel

Optakt: Tilbage på sporet på Craven Cottage

ANNONCE