Optakt: United jagter den tredje sejr på stribe i Premier League

United skal op imod Everton i den sidste hjemmebanekamp inden jul. Med en sejr over ’the toffees’ kan det blive den tredje i træk. Noget, de ikke har formået, siden midt januar.

Søndagens opgør markerer Uniteds 4000’ne kamp i træk med en akademispiller på holdkortet. Det er en smuk bedrift, især fordi akademispillere som Marcus Rashford og Scott McTominay utvivlsomt er blandt de absolut bedste i truppen for tiden.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Efter to sejre mod henholdsvis Tottenham og Manchester City er ’De Røde Djævle’ flyvende for tiden, og hvorfor ikke lade det gå ud over Everton? ’The Toffees’ har haft gang i en ualmindelig dårlig sæson og befinder sig samtidig i en skrøbelig situation med en frisk trænerfyring i baghovedet og en midlertidig træner ved roret. Duncan Ferguson kom dog igennem sin første kamp på fornemt vis med en 3-1 sejr over Chelsea.

Sidste kamp mellem United og Everton var indkapslingen på alt, hvad der gik galt for United i slutningen af sidste sæson. Kampen endte 4-0 til Everton på Goodison Park, og samtlige United-spillere præsterede til dumpekarakter. Nu skal Solskjær og co. tage revanche mod et skrøbeligt Everton-hold. Både Chelsea og Leicester tabte point i går, så der er alt god grund til at vinde.

Dato, tid og sted:

Kampen bliver spillet den 15. december 2019 kl. 15.00 på Old Trafford.

Skader/karantæne:

Rojo er ude i en længere periode. Paul Pogba, Eric Bailly og Tim Fosu-Mensah er også fortsat ude, men forventes at deltage i holdtræningen fra næste uge. Lingard er et spørgsmålstegn, men Solskjær udtalte på pressemødet, at han er håbefuld for englænderen.

Hos Everton er Gbamin, Kenny, Lookman, Schneiderlin, Gomes og Walcott ude med skader. Derudover er Coleman, Delph, Digne og Mina tvivlsomme til kampen, hvor Digne ligner den mest sandsynlige til at blive klar.

Dommer:

Michael Oliver er manden med fløjten.

Mulige startopstillinger:

Manchester United:

De Gea 

Wan-Bissaka – Maguire – Lindelöf – Shaw

Fred – McSauce

James – Lingard – Rashford

Martial

Everton:

Pickford

Sidibé – Keane – Holgate – Digne

Iwobi – Sigurdsson – Davies – Bernard 

Richarlison – Calvert-Lewin

Hold øje med:

Det er Richarlison, United skal holde styr på under kampen. Med seks mål og to assists har brasilianeren været Evertons farligste mand i en ellers sløj sæson for klubben indtil videre. Hvis Lucas Digne når at blive klar, er han også en spiller, man skal holde ekstra øje med. Backspilleren er garant for at vise gode takter offensivt, hvilket da også har ført til tre assists denne sæson. Både Richarlison og Digne scorede, da de to klubber mødte hinanden sidst. 

Sagt om kampen:

Duncan Ferguson: ”Desværre er de på vej fremad for tiden, der er i form, og det går den rigtige vej, men jeg er sikker på, at vi kan gøre en god figur. Jeg scorede selv mine første to mål der, så jeg har en god statistik mod Manchester United, glade dage.”

Skribentens bud på kampens udfald:

Jeg tror på en 4-2 sejr til United.  

Vidste du, at…

  • Everton har kun vundet én af deres seneste 26 kampe på Old Trafford.
  • Manchester United har vundet 36 af deres seneste 54 kampe mod Everton, hvilket er mere end noget andet hold har vundet over et andet i Premier Leagues historie.

TV:

Xee og Viaplay

Hvem spiller rivalerne mod:

Liverpool – Watford (2-0)

Chelsea – Bournemouth (0-1)

Wolverhampton – Tottenham

Arsenal – Manchester City

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

15. december: Rashfords frisparksmål mod Chelsea

Næste artikel

Startopstillingen mod Everton

Relaterede artikler
Gå til siden

United jagter Rabiot

Ifølge flere pålidelige medier og journalister er Manchester United tæt på Adrien Rabiot.
ANNONCE
Total
0
Share