15. december: Rashfords frisparksmål mod Chelsea

Redaktionen på OldTrafford.dk bruger julen som undskyldning til at kåre de 24 bedste Manchester United-mål i vores hjemmesides levetid – altså siden år 2003. En umulig opgave. Men ikke desto mindre har vi gjort det, og i dag afslører vi det 10. bedste.

Så er vi nået til vores top 10 over bedste United-mål siden 2003. Her tør jeg godt afsløre, at dette mål er det senest scorede mål i vores julekalender og derfor nok også et mål, som de fleste af os kan huske. 

Manchester United var på deres tredje udebanetur i træk i dette efterår. Ugen forinden havde de vundet en hårdt tilkæmpet sejr mod serbiske FK Partizan nede i Beograd – den første udebanesejr siden triumfen i Paris. I weekenden op til Carabao Cup-kampen vandt de overbevisende ude over Norwich. Den tredje udebanekamp var en tur til London, hvor Chelsea tog imod ‘De Røde Djævle’ på Stamford Bridge. Frank Lampard og co. gik ind til kampen med en sejrsstime på syv sejre. De blev derfor vurderet som værende favoritter blandt bookmakerne. 

Ole Gunnar Solskjærs tropper starter som lyn og torden på ‘Broen’ og er fortjent foran med 1-0 ved pausetid på en straffesparksscoring af Marcus Rashford. Chelsea spiller sig tilbage i kampen efter pausen og får udlignet efter cirka en times spil. Kampen bølger frem og tilbage i begge ender. Med små 20 minutter igen går Chelseas Pedro ulovligt i ryggen på Fred, som dommer Paul Tierney tildeler et frispark. Der er cirka 35 meter til mål. Selvom Marco Rojo er henne omkring bolden, er der ingen tvivl om, hvem der skal sparke. Dommeren fløjter frisparket i gang. Marcus Rashford går til bolden og svinger sit højreben. Som en kanonkugle stryger bolden i høj kraft over den blå Chelsea-mur, inden den tager et lille dyk og ender i venstre målhjørne uden chance for Willy Caballero i Chelsea-målet. Rashford løber straks ned mod de medrejsende United-supportere for at fejre målet sammen med sine holdkammerater. Ligesom Daniel James på banen er jeg også helt lamslået hjemme i stuen over, hvad vi lige har været vidne til. 

Vi på redaktionen havde en lang diskussion om, hvorvidt Rashfords frisparksmål var bedre end nogle af dem Cristiano Ronaldo scorede i sin tid for klubben. Jeg tør i hvert fald godt påstå, at selv Cristiano Ronaldo ville misunde et så veludført frispark.   

 

 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Har du besøgt Unisports sommerudsalg?

Handler du hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

4000 kampe med akademiprodukter - en historisk milepæl

Næste artikel

Optakt: United jagter den tredje sejr på stribe i Premier League

Relaterede artikler
Gå til siden

Medier: Ronaldo vil væk

Cristiano Ronaldo har bedt Manchester United om at blive solgt. Det skriver flere medier.
Gå til siden

Here we go: Malacia skal til United

Efter et lille bump på vejen kan Fabrizio Romano nu annoncere, at Uniteds første transfer under Erik ten Hag bliver Tyrell Malacia.
ANNONCE
Total
0
Share