Optakt: United kan puste Chelsea i nakken

Chelsea smed uventet point i går, og derfor er kampen om top fire for alvor åben.

Sidste år tabte United med hele 4-0, da de gæstede Everton på udebane efter en rædderlig præstation. Efterfølgende udtalte Ole Gunnar Solskjær det berømte: “Der er spillere på den bane, der ikke vil være med, når vi får succes igen.”

Om holdet siden er komme tættere på den succes, vil jeg lade andre bedømme, men rigtigt er det, at United siden har solgt ud af spillere, der ikke virkede, som om de havde lyst til at bruge deres dage i regnvåde Manchester.

Indtil videre har sæsonen været en rutchebanetur med flest opadgående sving, men på det sidste er det, som om et lille lys er blevet tændt. Og det er blandt andet den portugisiske midtbanespiller Bruno Fernandes, der har været med til det.

Den tidligere Sporting Lissabon-spiller har været præcis den tilføjelse til en kedelig og monotom United-midtbane, der er blevet skreget efter længe. I fire kampe har Fernandes stået for to mål – begge på straffe -. en assist samt en flot “hockey-assist”.

Med en sejr over Everton vil United have noget at spille for både i ligaen, i Europa League og FA Cuppen, hvor de stadig er med, og hvad der i efteråret lignede endnu en sæson til glemmebogen, kan måske gå hen at få en nogenlunde interessant afslutning. Omend Premier League-titlen er alt for langt væk.

Dato, tid og sted:
Kampen spilles søndag den 1. marts klokken 15:00 på Goodison Park, Liverpool.

Kampens dommer: 
Chris Kavanagh er manden med fløjten.

Skader og karantæner:
Manchester United må stadig undvære Paul Pogba og Marcus Rashford, der begge er skadede. Anthony Martial gik i stykker forud for Brügge-kampen, og det er tvivlsomt, at han er med senere i dag. Han blev ikke spottet på holdets hotel lørdag aften.

Mulige startopstillinger:

Manchester United
De Gea
Wan-Bissaka – Lindelöf – Maguire – Shaw
Fred – Matic
Mata – Bruno – James
Ighalo

Everton
Pickford
Sidibe – Holgate – Mina – Baines
Iwobi – Schneiderlin – Delph – Sigurdsson
Calvert Lewin – Richarlison

Hold øje med:
Evertons største profil er brasilianske Richarlison. Indtil videre har han scoret ti mål og lavet tre assist denne sæson.

Skribentens bud på kampens resultat:
United har det ofte svært på udebane mod Everton, og sidste års kamp var en grim reminder herom. Selvom holdet er i god form, så møder de et Everton-hold, der også har fået en indsprøjtning af Carlo Ancelottis ankomst, og de har løftet deres niveau siden. Jeg tror på en målrig kamp. 2-2.

Hvad er der sagt om kampen: 
“De skaber mange store chancer i hver kamp, og de er altid en trussel med deres store angribere, som er en trussel for alle centerbacks, og det skal vi være klar på,” – siger Ole Gunnar Solskjær om udsigten til at gæste Everton.

TV: 
Kampen vises på Xee fra klokken 15:00.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Medie: Chong nærmer sig Inter

Næste artikel

Startopstilling: Greenwood og Martial i front

ANNONCE