Optakt: United skal møde Young Boys i Champions League

Det er et møde mellem kontinentale giganter og europæiske underdogs, når Manchester United tirsdag møder schweiziske BSC Young Boys i Champions Leagues gruppe F. Herunder kan du blive klogere på Uniteds kommende modstander.

Manchester United-mandskabet rejser til Bern med selvtillid i bagagen efter weekendens 4-1-sejr over Newcastle.

Her kan Manchester United se frem til at møde Schweiz’ stærkeste hold – I hvert fald hvis man kigger på de seneste fire sæsoner, hvor Young Boys har vundet mesterskabet fire gange. 

I skrivende stund er Young Boys placeret på 4. pladsen i den schweiziske Super League efter en svingende start, hvor det er blevet til to sejre, to uafgjorte og et nederlag i de første fem kampe.

Young Boys har trods den svingende start formået at få tanket en del selvtillid inden kampen mod Manchester United. I weekenden slog man det nuværende tophold FC Zürich med 4-0.

Derudover kan Manchester United regne med at blive mødt af en vaskeægte schweizisk heksekedel. Young Boys melder, at Stadion Wankdorf er udsolgt – 31.120 billetter er solgt.

Manchester United kommer dog med et stjernespækket mandskab. Med sig har Manchester United blandt andre Cristiano Ronaldo, Bruno Fernandes, Paul Pogba og Raphaël Varane.

Med det in mente skal United forsøge at opbygge yderligere momentum efter en fin resultatmæssig sæsonstart. 

United mødte senest Young Boys i Champions League-gruppespillet i sæsonen 18/19, hvor United først sejrede 3-0 på Stadion Wankdorf, mens man på Old Trafford vandt 1-0 efter en overtidsscoring af Marouane Fellaini.

Dato, tid og sted: 

Kampen spilles tirsdag den 14. september kl. 18:45 på Stadion Wankdorf i Bern.

Kampens dommer: 

32-årige François Letexier (Frankrig) er manden med fløjten.

Skader og karantæner:

Manchester United må undvære Edinson Cavani, som fik en slagskade i forbindelse med træning op til kampen mod Newcastle. 

Derudover mangler Marcus Rashford, der fortsat er i gang med genoptræning efter sin skulderoperation.

Amad Diallo, Scott McTominay, Alex Telles, Dean Henderson og Phil Jones er heller ikke rejst med truppen til Bern som følge af skader og sygdom.

Hos Young Boys er kaptajn Fabian Lustenberger ude med skade. Sidste sæsons topscorer i den schweiziske liga Jean-Pierre Nsame er ligeledes skadet.

Derudover mangler reserverne Esteban Petignat og Joel Monteiro, mens venstreback Jordan Lefort og midterforsvarer Cedric Zesiger begge er tvivlsomme, ifølge UEFA. 

Mulige startopstillinger:

Young Boys
von Ballmoos
Hefti – Lauper – Camara – Garcia
Fassnacht – Pereira – Aebischer – Ngamaleu
Elia – Siebatcheu

Manchester United
de Gea
Wan-Bissaka – Varane – Maguire – Shaw
Pogba – Matic
Greenwood – Bruno – Sancho
Ronaldo

Hold øje med: 

Meschack Elia: Young Boys’ offensivspiller har leveret fem målbidrag – to mål og tre assists – i sine fem seneste kampe. I kampen mod FC Zürich scorede han efter at have afdriblet målmanden til sidst i kampen. 

David Wagner: Derudover er der også en gammel Premier League-kending med på Young Boys’ trænerbænk. Cheftræner David Wagner var manager for Huddersfield, da de var i Premier League i sæsonen 17/18 samt en del af 18/19-sæsonen. Tilmed var han hjernen bag Huddersfields 2-1-sejr over United i Premier League i oktober 2017.

Skribentens bud på kampens resultat:

United vandt senest 3-0, da de gæstede Young Boys. Det resultat kan sagtens gentage sig i denne omgang, hvor United utvivlsomt kommer med et endnu bedre mandskab til kampen. Jeg tror, United kommer til at gå efter at dræbe kampen tidligt med en stærk startopstilling, hvorefter Ole Gunnar Solskjær kan give spilletid til typer som Mata, Van de Beek, Martial og Lingard.

Hvor kan kampen ses?

TV3+ og Viaplay

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 
Forrige artikel

Solskjær vil forsøge at fordele Ronaldos minutter

Næste artikel

Solskjær: Vi har ingen undskyldninger i Champions League

ANNONCE