Solskjær vil forsøge at fordele Ronaldos minutter

Ole Gunnar Solskjær fortæller, det ikke er sikkert, at Cristiano Ronaldo spiller mod Young Boys på tirsdag.

Cristiano Ronaldo fik en flyvende start på sin nye tilværelse i Manchester United, da han i weekenden scorede to mål i 4-1-sejren over Newcastle.

Alligevel er det ikke sikkert, at portugiseren får samme hovedrolle tirsdag, når “De Røde Djævle” åbner sin Champions League-kampagne.

– Vi må se, hvad vi gør. Men nej, det er ikke umuligt, at vi udelader ham. Han er 36 år, og Mason Greenwood er 19. De er i samme situation. Jeg skal fordele en 19-årigs minutter, ligesom jeg skal fordele en 36-årigs, siger Ole Gunnar Solskjær ifølge Goal.com og fortsætter:

– Det er sådan med Cristiano, at han tager godt hånd om sig selv, så jeg ved, han vil restituere hurtigt. Han har også haft en pre-season.

Dermed åbner Uniteds norske manager op for, at det ikke er givet, at Ronaldo kommer til at spille samtlige kampe i løbet af sæsonen.

United udtog tidligere i dag sin trup til morgendagens Champions League-kamp mod Young Boys, og her er Ronaldo rejst med til Schweiz.

 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

Forrige artikel

Medier: Pogba tættere på kontraktforlængelse

Næste artikel

Optakt: United skal møde Young Boys i Champions League

ANNONCE