Optakt: United søger livsvigtig oprejsning mod danskerklub

Lørdag aften drager Manchester United til Brentford Community Stadium i håb om at få revancheret den pinlige indsats i nederlaget til Brighton.

Mange var nok spændte og håbefulde (naive?) op til sæsonåbneren mod Brighton efter en relativt flot pre-season, hvor det til tider sprudlende spil fik det til at ligne, at Ten Hags offensivttænkende fodboldfilosofi allerede var ved at komme under huden på spillerne. Derfor var 2-1 nederlaget til et velspillende Brighton-hold også noget af en mavepuster for mange af os.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Meget sjældent i kampen lykkedes det de røde djævle at køre bolden rundt i noget, der kunne forveksles med indøvede løbemønstre og aftalte spilopbygninger. Nærmest fra første fløjt var det som om, spillerne gik tilbage til den planløse, idefattige måde at spille fodbold på, vi har set alt for ofte før. Under forskellige trænere vel at mærke. Og bum! Så sidder os fans her igen. Med samme matte fornemmelse af, at hvis vi skal vinde i morgen, bliver det på tilfældigheder, held eller nogle mål af Ronaldo.

Og det bidrager kun til betydningen af lørdagens kamp mod Thomas Frank og co. United er nødt til at ryste sæsonåbnerens skuffelse af sig så hurtigt som muligt, for det sidste de har brug for er et narrativ om uduelige spillere og rådløs træner i medierne og blandt tilhængerne allerede fra starten.

Op til kampen har Erik Ten Hag udtalt, at der ikke er panik at spore på holdet, men snarere en vilje til at komme på rette spor igen. Det kræver det også, hvis de agter at snuppe de tre point i morgen foran Brentford, som sidste uge gjorde flot comeback mod Leicester og fik et point med hjem til sidst. I den forgange sæson lykkedes det de røde djævle at vinde begge kampe over “The Bees” med sejre på 3-1 og 3-0, så der er håb at spore i statistikkerne.

Det bliver spændende at se, om Ten Hag holder fast i sin forrige startellever eller om han ryster posen og i så fald hvordan. Især på midtbanen, hvor Fred og McTominay havde store problemer, er det sandsynligt, at vi får en anden konstellation at se.

Dato, tid og sted:

Kampen spilles i lørdag kl 18:30 på Brentford Community Stadium

Kampens dommer:

Stuart Attwell

Skader og karantæner:

Manchester United spillede uden en entydig angriber mod Brighton, da Anthony Martial var skadet, og Ronaldo ikke var fit. Martial formodes stadig at være ude til lørdagens kamp, mens Ronaldo i mellemtiden var med på banen i midtugend træningskamp bag lukkede døre, så det må forventes, at han er ved at være spilleklar. Udover det er Lindelöf stadig ude med en mindre skade.

Brentford mangler stadig centerbacken Ethan Pinnock, samt Kristoffer Ajer og Sergi Canos.

Mulige startopstillinger:

Manchester United (4-3-3):

De Gea;
Dalot – Maguire – Varane – Malacia;

Fred – Garner;
Eriksen;

Sancho – Ronaldo – Rashford

Brentford (4-3-3):

Raya;
Hicky – Jansson – Mee – Henry;

Jensen – Nørgaard ­– Janelt;

Mbeumo – Toney – Wissa

Hold øje med:

Det bliver en interessant duel mellem Maguire/Varane og Brentfords kropsstærke angriber Ivan Toney. Toneys evne som opspilsstation er afgørende for Brenfords offensive spil, så det bliver vigtigt at få lukket ned for ham. Derudover skal man selvfølgelig altid holde øje med Cristiano Ronaldo, for hvis han får lov at starte inde, vil der være ekstra fokus på ham og hans kontroverser uden for banen. Det bliver spændende at se, hvordan han håndterer det.

Udover Toney er danske Christian Nørgaard en af Brentfords vigtigste spillere. Får han overtaget på midtbanen, kan det blive en svær kamp.

Skribentens bud på kampens resultat:

Jeg vælger at beholde de optimistiske briller på lidt endnu, så jeg tror, United løber med en 2-1 sejr. Det bliver ingen walkover, men hvis Ten Hag formår at minde holdet om, hvordan de spillede i dele af pre-season touren, så tager vi de tre point. Ronaldo og Sancho scorer målene.

TV:
Kampen vises på TV3+ og Viaplay.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
2
Shares
Forrige artikel

Ten Hag forventer styrket United-trup efter transfervinduet

Næste artikel

Journalist: Manchester United går all-in på Frenkie de Jong

Relaterede artikler
Gå til siden

Martinez: Jeg er ligeglad med kritik

Vores adrætte argentiner er for nyligt blevet spurgt ind til, hvad han mener om hans kritikere, og deres bemærkninger om hans højde - noget han ikke skænker mange tanker.
ANNONCE
Total
2
Share