Journalist: Manchester United går all-in på Frenkie de Jong

Frenkie de Jong har været øverst på Erik ten Hags ønskeseddel hele sommeren og nu satser klubben alt på at få ham til det nordengelske.

En af sommerens største transfersagaer kan være på vej mod en afslutning. I følge den spanske journalist Ferran Martínez, har Manchester United planlagt sin sidste offensiv for at få den hollandske landsholdsprofil til den røde del af Manchester.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Således skriver Martínez, at Erik ten Hag og Frenkie de Jong vil afholde et fysisk møde i starten af næste uge og at klubben er villig til at tilbyde både Barcelona og Frenkie de Jong den bedste økonomiske pakke for at få skiftet på plads.

Det er velkendt, at Chelsea holder øje med situationen og allerede har været i kontakt med både Barcelona og Frenkie de Jong.

Barcelona, der i går fik registreret alle sine nyindkøb til truppen, åbner sin sæson lørdag aften hjemme mod Rayo Vallecano, som Manchester United mødte i sin sæsonoptakt

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
1
Shares
Forrige artikel

Optakt: United søger livsvigtig oprejsning mod danskerklub

Næste artikel

Startopstilling: Ronaldo tilbage i start 11'eren

Relaterede artikler
Gå til siden

Martinez: Jeg er ligeglad med kritik

Vores adrætte argentiner er for nyligt blevet spurgt ind til, hvad han mener om hans kritikere, og deres bemærkninger om hans højde - noget han ikke skænker mange tanker.
ANNONCE
Total
1
Share