Ten Hag forventer styrket United-trup efter transfervinduet

Erik Ten Hag er overbevist om, at Manchester United vil stå med en bedre og mere balanceret trup, når transfervinduet lukker d. 1. september. Det er en nødvendighed, i følge hollænderen.

Der er klar tale fra Erik ten Hag på dagens pressemøde forud for lørdagens opgør mod Brentford. United står bedre rustet om små tre uger, når det engelske transfervindue lukker.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Det er vi nødt til, og det er jeg overbevist om, at vi også vil, siger manageren.

Manchester United er igen i dette transfervindue blevet kædet sammen med en lang række spillere. Det gælder bl.a. Frenkie de Jong og Adrien Rabiot. Navne som Erik ten Hag også bliver spurgt direkte ind til. Manageren vil dog ikke kommentere på specifikke navne.

Erik ten Hag vil derimod gerne kommentere på opbakningen fra klubben ift. rekruttering af nye spillere.

– Jeg er glad, og jeg synes, at vi samarbejder rigtig godt, er svaret fra hollænderen.

Manchester United er tilsyneladende langt i forhandlingerne med Adrien Rabiot. John Murtough har netop været i Torino for at forhandle personlige betingelser med Rabiots mor, som også er hans agent.

Derudover lurer United stadig på at hente Frenkie de Jong, som virker til at være Erik ten Hags førsteprioritet i dette vindue. Situationen i FC Barcelona er dog stadig ikke afklaret.

United trak sig tidligere på ugen fra handlen med Marko Arnautovic, men klubben arbejder formentlig stadig på at hente en forstærkning til den position. Alvaro Morata er i den forbindelse blevet tilbudt til Manchester United, skriver bl.a. Sky Sports.

Manchester United har indtil d. 1. september til at styrke den nuværende trup.

 

 

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Ten Hag bekræfter: Martial fortsat ude

Næste artikel

Optakt: United søger livsvigtig oprejsning mod danskerklub

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
0
Share