Optakt: United – Tottenham

Det er altid med stor glæde, man ser frem til Tottenham-kampene på Old Trafford, for så er de tre point garanteret , det kunne dommeren have ændret på…

Det er altid med stor glæde, man ser frem til Tottenham-kampene på Old Trafford, for så er de tre point garanteret , det kunne dommeren have ændret på sidste sæson men undlod at “straffe” Carrolls pinlige drop mod Spurs sidste sæson, men valgte at lade spillet fortsætte og ikke dømme bolden inde.

Nok om den famøse kamp. Spurs har de sidste mange sæsoner skuffet i Premier League, men i år har træner Jol fået skub i London-drengene, og det er kun blevet til et enkelt nederlag, nemlig mod Chelsea.

United har stadig problemer med skader, men som Ferguson korrekt siger, er det ingen undskyldning. Et andet problem er, at midtbane-folkene simpelthen scorer for lidt, 12 ud af 13 mål har duoen Rooney og Nistelrooy stået for, Rossi som bekendt det sidste. I morgen forventes det, at Ronaldo, trods anklagerne, spiller og med Giggs fraværende på grund af brækket kindben, er Park den oplagte afløser. De to hurtige folk ventes at sidde på fløjpladserne.

Med Rooney tilbage efter karantæne må en eller flere lade pladsen til Rooney, alt efter hvilket system, der spilles efter. Men givet er, at Smith, Scholes og Fletcher alle er i farezonen for at blive degraderet til bænken. Forsvaret skulle være en gentagelse af forsvaret mod Lille, altså Bardsley og O’Shea på backpladserne. Saha og Brown ventes tilbage til kampen mod Barnet.

Spurs er for første gang i mands minde foran United i tabellen, men United kan med sejr overhale Spurs, og mon ikke spillerne har noget at bevise, ovenpå den spillemæssige fadæse mod Lille, og slår Spurs hjemme?

Manchester Uniteds trup:
Van der Sar, Howard, O’Shea, Bardsley, Ferdinand, Silvestre, Pique, Smith, Fletcher, Scholes, Miller, Martin, Rooney, Ronaldo, Park, van Nistelrooy, Rossi og Blake.

Forrige artikel

Succesen følges op med ny United People-cd

Næste artikel

Fergie får grønt lys til storindkøb

ANNONCE