Optakt: Wigan Athletic – Manchester United

Lørdag eftermiddag skydes Manchester Uniteds preseason 2016 i gang med et besøg hos Wigan Athletic.

Portugisiske José Mourinho overtog allerede tilbage i maj måned det ledige trænersæde i Manchester United, men det er i dag, han for alvor kan komme i gang med det, han er så god til – nemlig at vinde fodboldkampe.

Det sker, når han og hans halvt ferieramte mandskab gæster Wigan Athletic i klubbens første kamp i dette års preseason.

Det er endnu usikkert, hvilket hold Mourinho vil stille med til dagens kamp. Det er dog ret sikkert, at vi får mulighed for at se to af de nye indkøb an. Således har både armenske Henrikh Mkhitaryan og ivorianske Eric Bailly trænet sammen med resten af truppen over den seneste uge, og de bør derfor være med.

Profiler som Phil Jones, Daley Blind og Ander Herrera er ligeledes meldt klar, og det samme med Juan Mata, Memphis Depay og Michael Carrick – men hvad endnu bedre er: Luke Shaw har trænet med og kan gøre comeback efter sin forfærdelige skade sidste efterår.

Derudover vil Mourinho benytte kampen til at se nogle af de unge spillere an. Derfor er der nok også en god chance for, at vi får unge talenter som Tyrell Warren, Alex Tuanzebe og Timothy Fosu-Mensah at se, mens James Wilson kan få chancen oppe foran i fraværet af Wayne Rooney, Anthony Martial og Marcus Rashford.

Selvom Sam Johnstone, ligesom flere andre profiler, har været rygtet væk fra klubben, vil det nok være ham, som står mellem stængerne i dag, da både David de Gea og Sergio Romero er på ferie efter sommerens slutrunder. Ligeledes bør der være en chance for, at Dean Henderson og Joel Castro Pereira kan få chancen.

Kampen, der spilles kl. 14.30 dansk tid, bliver desværre ikke vist på dansk tv, men det skal ikke desto mindre blive spændende at følge Mourinhos forberedelser, som fortsætter på fredag, hvor man møder Borussia Dortmund.

Dato, tid og sted:

Kampen spilles i dag, lørdag 16. juli kl. 14.30 dansk tid, men vises ikke på dansk tv.

Mulig startopstilling:

Johnstone

Fosu-Mansah – Bailly – Blind – Shaw

Carrick – Herrera

Mkhitaryan – Mata – Memphis

Wilson

Sagt om kampen:

“Starten har været god. Vi har nu trænet i over en uge, og det har været en fornøjelse fra dag ét. Træningerne har selvfølgelig været hårde her efter pausen, men det er heldigvis ikke noget, som vi ikke kan klare” – Michael Carrick.

Skribentens bud på kampens udfald:

Det er svært at sige noget som helst om, hvilken form spillerne er i, men for fansenes skyld håber jeg på at se et par mål fra udeholdet. Mourinho sejrer 3-1 i sin første kamp som United-manager.

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Juventus-direktør: Intet bud fra United

Næste artikel

Shaw: Fantastisk at være tilbage

ANNONCE