Ornstein: Sancho-interessen er kølnet efter Greenwood-opblomstring

The Athletic-journalisten David Ornstein fortæller, at Manchester Uniteds interesse i Jadon Sancho er kølnet siden i sommers, da Mason Greenwood er slået igennem på holdet.

Det var sidste sommers helt store saga, da rygterne om Jadon Sancho til Manchester United varede ved. Sancho endte aldrig i United, selvom det så ud til, at det var tæt på, og derfor har Manchester United måttet finde andre alternativer på højresiden.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Den oplagte afløser var Mason Greenwood, som i slutningen af 19/20-sæsonen fik sit gennembrud i Manchester United på netop højrekanten, og det har sikret teenageren en ny, lang kontrakt med klubben. Og skal man tro The Athletics journalist David Ornstein, står Greenwoods udvikling en smule i vejen for en mulig Jadon Sancho-transfer.

Journalisten fortæller, at interessen for Jadon Sancho stadig er der, men at man kun vil reagere, hvis den rigtige aftale kan komme i hus. Dermed er det usandsynligt, at Borussia Dortmunds hardball-strategi fra i sommers vil kue Manchester United-ledelsen.

Samtidig kan The Athletic fortælle, at to større transferprioriteter er i midterforsvaret og i angrebskæden, som vi også har dækket her på OldTrafford.dk, før man vil kaste sig ind i en Sancho-handel.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

MEN: Henderson frustreret over manglende spilletid i United

Næste artikel

U23: Everton slår et skadesplaget United-hold

Relaterede artikler
Gå til siden

United jagter Rabiot

Ifølge flere pålidelige medier og journalister er Manchester United tæt på Adrien Rabiot.
ANNONCE
Total
0
Share