MEN: Henderson frustreret over manglende spilletid i United

Dean Henderson er ifølge Manchester Evening News klar til at forlade klubben til sommer, hvis ikke han bliver garanteret startpladsen i United-målet.

Manchester Evening News skriver, at Dean Henderson ifølge deres oplysninger vil forsøge at skifte væk fra United til sommer, hvis ikke han kan bliver klubbens førstevalg mellem stængerne næste sæson.

Ifølge Manchester-avisen er Dean Henderson i øjeblikket meget frustreret over ikke at have fået flere kampe i Premier League i den her sæson, og han skulle ifølge Samuel Luckhurst have udtrykt sin utilfredshed til Ole Gunnar Solskjær.

Ifølge MEN er Tottenham, Chelsea og West Ham alle interesserede i målmanden.

Tidligere har Dean Henderson givet udtryk for, at han er virkelig tilfreds med at være i sin drømmeklub både i interviews og på sociale medier,men den 23-årige målmand er selvfølgelig også et sted i sin karriere, hvor spilletid er endda meget væsentligt.

Manchester Evening News har i løbet af de seneste ti år udviklet et ry som et tabloid-medie, og de lever meget på at være tæt på Manchester United og City som begge tiltrækker sig stor opmærksomhed.

Det er journalisten Samuel Luckhurst, som har skrevet denne artikel, og han har i mange år fulgt klubben tæt, og man kan derfor forestille sig, at han har et par kontakter i klubben. På den anden side er det dog ikke sket mange gange, at han har været ude først, når det eksempelvis kommer til transfers.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

OldTrafford.dk Anbefaler: Historien om Sir Matt Busbys United

Næste artikel

Ornstein: Sancho-interessen er kølnet efter Greenwood-opblomstring

ANNONCE