Mauricio Pochettino og Erik Ten Hag

Ornstein: United håber på snarlig trænerafgørelse

David Ornstein tror på, at der snart er noget på plads omkring Uniteds trænersituation.

Manchester United håber, at de kan få styr på, hvem der sætter sig i trænersædet for klubbens herrehold i næste sæson inden for de næste uger.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Og det er gerne inden slutningen af denne måned ifølge David Ornstein, der peger på de to navne, som vi allerede kender, som frontløbere.

– De prøver at få styr på det så hurtigt som muligt – ideelt inden slutningen af måneden, så den næste måned kan få en nøglerolle omkring opbygningen af næste sæsons hold, siger han til SkySports søndag morgen og fortsætter.

– Det er derfor, at Mauricio Pochettino og Erik Ten Hag, uden at jeg stiller dem i rækkefølge, skiller sig ud som nøglekandidaterne, og der er et par andre navne i bowlen også, siger Ornstein.

Han peger på Julen Lopeteguie og Luis Enrique også har været kandidater, som United-ledelsen rigtig godt kan lide.

David Ornstein tilføjer også, at han vil blive meget overrasket, hvis det ikke bliver en af enten Mauricio Pochettino eller Erik Ten Hag, der tager over til sommer.

Tidligere på ugen har der været larm om Thomas Tuchels navn, og David Ornstein siger, at tyskeren er interessant for United. Men der ikke er noget, der tyder på, at han forlader Chelsea til trods for deres udfordringer omkring ejerskabet, lyder det fra The Athletic-journalisten.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
1
Shares
Forrige artikel
Cristiano Ronaldo

The Telegraph: Ronaldo bliver det sidste år af kontrakten

Næste artikel

Ny bog om "Manden bag Ronaldo"

Relaterede artikler
Gå til siden

Guardiola: Kunne have scoret flere mål

Efter Manchester Citys sikre sejr over Manchester United var Pep Guardiola tilfredse med kampens udfald, men savnede dog noget fra nogle spillere.
ANNONCE
Total
1
Share