Cristiano Ronaldo

The Telegraph: Ronaldo bliver det sidste år af kontrakten

Ifølge James Ducker fra The Telegraph har Ronaldo ikke planer om forlade Manchester United til sommer, men i stedet blive det resterende af sin toårige kontrakt.

Han afgjorde kampen mod Tottenham, men fandt aldrig niveauet mod Atletico Madrid. Det har været noget af en rutsjebanetur for Cristiano Ronaldo i den her sæson, og trods at han over flere omgange er blevet dømt syndebuk, har portugiseren planer om blive i Manchester United i næste sæson.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Det skriver James Ducker fra The Telegraph, der begrunder hans store lønseddel som en af grundene. Der er ifølge Ducker nemlig ikke mange klubber, der er villige til at matche den 37-åriges kontrakt hos de røde djævle, der eftersigende skulle være værd op mod 775.000 pund om ugen.

Der er en ny manager på vej til sommer, hvilket også kunne være en af grundene til Ronaldo vil blive. James Ducker peger på de hyppigt omtalte Ten Hag og Pochettino som storkandidater, da de selv skulle være interesseret i jobbet.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
2
Shares
Forrige artikel
Marcus Rashford forlader banen i en kamp mod Aston Villa

MEN: Rivalerne fra Liverpool lurer på Rashford

Næste artikel
Mauricio Pochettino og Erik Ten Hag

Ornstein: United håber på snarlig trænerafgørelse

Relaterede artikler
Gå til siden

Guardiola: Kunne have scoret flere mål

Efter Manchester Citys sikre sejr over Manchester United var Pep Guardiola tilfredse med kampens udfald, men savnede dog noget fra nogle spillere.
Gå til siden

Ten Hag: Vi manglede mod

En utilfreds Erik ten Hag langede efter kampen ud efter spillernes indstilling, som han synes var meget skuffende.
ANNONCE
Total
2
Share