Cristiano Ronaldo

The Telegraph: Ronaldo bliver det sidste år af kontrakten

Ifølge James Ducker fra The Telegraph har Ronaldo ikke planer om forlade Manchester United til sommer, men i stedet blive det resterende af sin toårige kontrakt.

Han afgjorde kampen mod Tottenham, men fandt aldrig niveauet mod Atletico Madrid. Det har været noget af en rutsjebanetur for Cristiano Ronaldo i den her sæson, og trods at han over flere omgange er blevet dømt syndebuk, har portugiseren planer om blive i Manchester United i næste sæson.

Det skriver James Ducker fra The Telegraph, der begrunder hans store lønseddel som en af grundene. Der er ifølge Ducker nemlig ikke mange klubber, der er villige til at matche den 37-åriges kontrakt hos de røde djævle, der eftersigende skulle være værd op mod 775.000 pund om ugen.

Der er en ny manager på vej til sommer, hvilket også kunne være en af grundene til Ronaldo vil blive. James Ducker peger på de hyppigt omtalte Ten Hag og Pochettino som storkandidater, da de selv skulle være interesseret i jobbet.

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
2
Shares
Skriv et svar
Forrige artikel
Marcus Rashford forlader banen i en kamp mod Aston Villa

MEN: Rivalerne fra Liverpool lurer på Rashford

Næste artikel
Mauricio Pochettino og Erik Ten Hag

Ornstein: United håber på snarlig trænerafgørelse

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
2
Share