OT.dk Academy Watch: Flere gode præstationer i U23-derby

Manchester United har siden Ole Gunnar Solskjær blev ansat som manager investeret stort i akademiet, der har fået tilgang af mange nye unge talenter fra hele verden. I et nyt initiativ vil OldTrafford.dk derfor også dække Uniteds ungdomshold, hvor du særligt vil kunne læse mere om U23-holdet.

Ligesom førsteholdet måtte også Manchester Uniteds U23-drenge nøjes med uafgjort mod Manchester City. U23-opgøret søndag eftermiddag bød dog på mere underholdende fodbold i en kamp, der sluttede 2-2.

Facundo Pellistri

Den nyindkøbte uruguayaner er ligeså flyvende for tiden, som når hans landsmand Edinson Cavani med hovedet kaster sig efter et indlæg. Pellistri var igen i dag en af kampens bedste spillere med sine konstante udfordrende driblinger, kreative afleveringer og sin fart. Han scorer Uniteds andet mål i kampen og er involveret i flere gode muligheder, som han lægger op til. Desværre for ham og United var holdkammeraten Anthony Elanga uskarp, når blandt andet Pellistri spillede ham fri. Uruguayaneren blev skiftet ud midtvejs i anden halvleg til min store undren, da han var klart bedre end både Anthony Elanga og Shola Shoretire i offensiven. Han ligner en mand, der så småt har fundet sig til rette i det engelske. Han spiller sig i hvert fald tættere og tættere på førsteholdet, sådan som han spiller i øjeblikket.

Hannibal Mejbri

Hans første og anden halvleg var som dag og nat. Får tildelt hele fem (!) frispark og et straffespark i første halvleg. Det var nærmest den eneste måde at stoppe ham på de første 45 minutter. Han var som altid livlig og stærkt involveret i det offensive spil med sine vævre driblinger og pasninger. I anden halvleg falder han dog desværre igennem ligesom mange af sine holdkammerater. Han er dog kun 17 år, så han skal nok få sin chance på førsteholdet en dag.

Ethan Laird

Stærk offensiv præstation af den 19-årige englænder, der beviste sig på den del af banen, hvor Aaron Wan-BIssaka har sine mangler. Involveret i begge Uniteds mål i dag. Englænderens defensive indsats kan dog godt sættes spørgsmålstegn ved. Det er dog kun to uger siden, at han vendte tilbage efter en tre måneder lang skadespause.

William Fish

Den unge englænder startede inde for 14. kamp i træk i alle ungdomsturneringer i denne sæson. Trods det faktum, at United lukker to mål ind, så spiller Fish en stærk kamp. Englænderen var god på bolden, både i sin fremmarch med den og i pasningsspillet. Han lavede også flere gode tacklinger, heriblandt en afgørende en, da han erobrede bolden fra en City-angriber, der var ved at tilspille sig en god mulighed nær Uniteds mål. Fish ser spændende ud som blot 17-årig, men har fortsat et stykke vej til førsteholdet.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

U23: Målrigt Manchester-derby ender uafgjort