U23: Målrigt Manchester-derby ender uafgjort

Manchester Uniteds U23-hold spiller søndag eftermiddag 2-2 mod Manchester City.

Lørdag aften leverede de to førstehold et kedeligt Manchester-derby, der sluttede 0-0.

Søndag eftermiddag blev der spillet Manchester-derby på ny, da de to klubbers U23-hold tørnede sammen i Premier League 2 (reserveligaen).

Ligesom kampen lørdag aften endte U23-opgøret med en pointdeling. Modsat lørdagens affære leverede U23-drengene en underholdende 2-2-kamp.

Gæsterne fra City lagde bedst ud og kom endda foran efter syv minutters spil på mål af James McAtee.

Citys scoring fik United til at vågne op til dåd, og det resulterede i en hurtig udligning til 1-1, der blev sat ind på et straffespark af Ethan Galbraith. Et straffespark, Hannibal Mejbri tilkæmpede sig efter et højt pres på City-forsvaret, der klodset fik sparket fransk-tuneseren ned.

United satte sig derefter på kampen, og deres muligheder blev kun endnu bedre, da Citys Adrian Bernabe blev udvist for at save Ethan Galbraith midtover midt på banen.

Kort efter scorede nyindkøbet Facundo Pellistri til 2-1 for de røde djævle efter fint forarbejde af Ethan Laird, der fra sin højrebackposition havde strømmet op af højrekanten og fået næstsidste fod på målet.

I anden halvleg kom City igen og var trods en mand i undertal det bedste hold efter pausen, hvor de fik skabt en masse store chancer.

Udligningen til 2-2 kom i begyndelsen af anden halvleg, da United-målmand Paul Woolston mistimede sit indgreb på et City-hjørnespark, der så landede for fødderne af Citys Taylor Harwood-Bellis, der nemt kunne lægge bolden i mål.

Derefter bølgede spillet frem og tilbage på banen, dog uden, at det blev til flere scoringer. Dermed sluttede det 2-2 i weekendens andet Manchester-derby.

Kampens resultat: 2-2

0-1: James McAtee 7′

1-1: Ethan Galbraith 13′ (Straffespark)

Udvisning: Adrian Bernabe 35′

2-1: Facundo Pellistri 39′

2-2: Taylor Harwood-Bellis 53′

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Pogba giver lyd på Instagram: Jeg er United-spiller her og nu

OT.dk Academy Watch: Flere gode præstationer i U23-derby