OT.dk-anbefaler: Forklaringen på Old Traffords høje vokal mod Reading

Selv foran TV-skærmene var det tydeligt, at Manchester Uniteds hjemmepublikum var mere end almindeligt højlydte i lørdagens FA Cup-kamp. Andy Mitten forklarer årsagen i en blog for ESPN.

Andy Mitten, ESPN: “Old Traffords atmosfære giver, ligesom Uniteds resultater, grund til optimisme”

Old Trafford bliver af og til kritiseret for at bringe mindelser om et bibliotek, når United spiller. Men i lørdags, da “de røde djævle” spillede en tidlig FA Cup-kamp, kunne man høre fansene synge fra start til slut. 

Det skyldtes at en ny sangsektion blev forsøgt afprøvet med 1800 stemningsparate United-tilhængere. Andy Mitten forklarer, hvad det går ud på i denne blog, hvor han også kort opridser, hvad det er for nogle tiltag, der historisk set har gjort, at stemningen på Old Trafford ikke blomstrer. 

Andy Mitten er redaktør for fanmagasinet “United We Stand” siden 1989, og så er han freelancejournalist for en lang række medier. 

OldTrafford.dk Podcast: “Drømmenes Teater” (fra 05.09-17) 

Selvom podcasten er mere end et år gammel, er den stadig relevant, hvis du vil have en større forståelse for stemningen på Englands forskellige fodboldstadions. 

I en timelang podcast gennemgår Emil Jørgensen, Casper Heiselberg og Peter Hasle hvad det er for nogle historiske begivenheder, der har skærpet sikkerheden på, blandt andet, Old Trafford, hvilket udfordrer de fans, der gerne vil synge og hoppe under kampene. 

Derudover indeholder udsendelsen også et langt interview med den lokale Manchester United-fan og sæsonkortholder Neil Meehan, der giver sit perspektiv på, hvorfor stemningen på “Drømmenes Teater” ikke altid er den bedste. 

Forrige artikel

- United har allerede lavet den bedste handel for Solskjær

Næste artikel

Jones: Spurs-kamp bliver en god indikator

ANNONCE