Jones: Spurs-kamp bliver en god indikator

Kampen mod Tottenham i weekenden bliver en god indikator for, hvor gode Manchester United er blevet under Ole Gunnar Solskjær, mener Phil Jones.

Med fem sejre i træk har Ole Gunnar Solskjær fået en drømmestart på sin tid i spidsen for Manchester United. I den kommende Premier League-runde kommer der dog den på papiret sværeste test af United i Solskjærs tid, når United rejser til London for at møde Tottenham.

– Spurs er en god test. Vi er i god form og har momentum for tiden. Vi har stabiliseret skuden en smule, om man vil, men vi skal blive ved. Vi har ikke gjort noget endnu, vi har ikke opnået noget, men vi skal blive ved på samme måde, fastslår Jones ifølge klubbens hjemmeside.

– Spurs bliver muligvis en indikator for os i forhold til, hvor langt vi kan gå. Det er en kamp, som vi skal vinde. De er i god form og gør det godt, og vi har brug for en god uge, nogle gode træninger for at forberede os på en svær kamp.

– Forhåbentlig kan momentummet fortsætte, så vi vinder den kamp, siger han. 

Trods den gode stime er United stadig seks point fra den Champions League-givende fjerdeplads. Selvom top fire er målet for United i denne ligasæson, opfordrer Jones til, at United bliver ved med at have et kortsigtet fokus.

– Selvfølgelig skal i Champions League i næste sæson, og det er målet, men vi har ikke opnået noget endnu, og jeg ved, at det er en kliché, men vi skal tage det kamp efter kamp, siger forsvarsspilleren.

– Jeg vil ikke rigtig tænke på top fire, Champions League eller FA Cup. Vi skal fokusere på den næste kamp. Tottenham er en hård modstander, og vi må se, hvor vi er efter den kamp.

Opgøret mod Spurs spilles på søndag og fløjtes i gang klokken 17.30. 

Forrige artikel

OT.dk-anbefaler: Forklaringen på Old Traffords høje vokal mod Reading

Næste artikel

United trækker Arsenal i FA Cuppen

ANNONCE