OT.dk-anbefaler: Knust McTominay viser han bekymrer sig

Efter gårsdagens uafgjorte kamp mod Huddersfield fangede et TV-hold Scott McTominay sidde nærmest forstenet på en af stadionets udskiftningsbænke.

Scott McTominay er ifølge mange United-fans den eneste spiller, der kan kigge sig selv i spejlet ovenpå sine præstationer de sidste to måneder. Den unge skotte spillede en brandkamp mod FC Barcelona på Old Trafford, scorede mod Wolverhampton og igen i går, hvor han her på OldTrafford.dk blev kåret til kampens bedste spiller.

Til vores Facebook-opslag skrev vi, at hvis flere af klubbens spillere havde den samme indstilling som Scott McTominay, ville klubben ikke være i den nuværende kattepine. En video, der er optaget efter gårsdagens kamp, viser et TV-hold kommentere på kampen, mens de får øje på skotten, der sidder alene og forstenet på udskiftningsbænken og viser, at han slet ikke er glad for tingenes tilstand.

Se videoen af McTominay, hvor TV-eksperterne også sætter ord på, hvordan McTominay signalerer alt det, som flere United-spillere mangler, i linket herunder.

 

Forrige artikel

Engelsk avis: Manglende CL koster United-spillerne dyrt

Næste artikel

Nomineringer til årets U23- og U18-spiller offentliggjort

ANNONCE