Engelsk avis: Manglende CL koster United-spillerne dyrt

Flere af Manchester Uniteds spillere går 25% ned i løn, og Paul Pogba går glip af en bonus på 1,8 millioner pund, fordi de ikke magtede at slutte i top fire. Det skriver Daily Mail.

Det er ikke kun stoltheden, der får et nøk over tuden, når Manchester United skal spille europæisk fodbold om torsdagen i næste sæson. Også økonomisk får det konsekvenser – både for klubben og spillerne. 

Ifølge Daily Mail har størstedelen af truppens medlemmer en klausul i deres kontrakt, der gør, at de falder 25% i løn, hvis ikke de kvalificerer sig til Champions League. Derudover fremgår det også af lækkede Football Leaks-dokumenter, at Paul Pogba modtager en bonus på 1,8 millioner pund, når United slutter i top fire. 

Men det er ikke kun spillernes pengepung, der bliver ramt. Daily Mail skriver også, at Manchester United risikerer at tabe op mod 65 millioner pund i TV og præmiepenge. Og hvis det sker, at de to år i streg misser kvalifikationen til Champions League, bliver 30% af sponsoratet med Adidas skåret fra. 

Der er dog ingen udsigter til, at det skulle blive billigere at være Manchester United-fan – bare fordi klubben underpræsterer. 

Forrige artikel

- Måske er opgaven for stor for Solskjær

Næste artikel

OT.dk-anbefaler: Knust McTominay viser han bekymrer sig

ANNONCE