OT.dk anbefaler: Liverpools C.E.O med indirekte sviner til Woodward

Liverpools Chief Executive Officer (eller administrerende direktør), Peter Moore, er i et længere skriv fra The New York Times ude med en kritik af de klubber, som stadig lader deres C.E.O stå for transferhandler. I denne forbindelse bliver Ed Woodward blandt andet nævnt.

I Liverpool foregår det en smule anderledes, når der skal hentes nye spillere til klubben. Dette emne bliver berørt i en ny artikel fra The New York Times, hvor C.E.O i Liverpool, Peter Moore, kommer med sine synspunkter på, hvordan en moderne klub bør drives.

Her nævner Peter Moore blandt andet, at mange klubber fortsat har deres C.E.O til at stå for transferdelen. Noget som den 64-årige admnistrerende direktør ikke mener stemmer overens med, hvordan en moderne fodboldklub bør drives. 

I det interessante skriv bliver det blandt andet berørt, hvordan Liverpool, modsat Manchester United, har en helt anden rolle til deres C.E.O, som har hovedansvaret for den kommercielle del i form af sponsorater, forskellige samarbejdsordninger og andre businessrelaterede elementer.

Du kan læse artiklen fra The New York Times her: Transfer Talk? Liverpool C.E.O. Says That’s Not His Business

Derudover kan du også få et endnu større indblik i, hvordan Liverpool, modsat United, rekrutterer og køber spillere. Hvem har eksempelvis hovedansvaret, når det kommer til the final say i sådan en proces? Dette bliver berørt i en tidligere blog her på sitet. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

U23: Chong viser sig frem i 4-1 sejr over Boro

Næste artikel

Dokumentar fortæller historien om Sir Matt Busby

ANNONCE