OT.dk transferoverblik: Klubben famler i blinde

Med under to uger tilbage af sommerens transfervindue kigger vi i dag på, hvad status er i Manchester United; hvem er på vej til klubben, og hvem søger nye græsgange? Derudover retter vi skarp kritik mod klubbens hidtidige ageren på transfermarkedet denne sommer.

Transfervinduet lukker den 5. oktober, og indtil nu har Ed Woodward og co. præsenteret én sommersigning i form af hollandske Donny van de Beek.

De manglende handler stemmer ikke overens med, hvad mange fans havde forventet sig denne sommer. Flere pladser på holdet skriger efter forstærkninger, og mens de engelske rivaler præsenterer nye spillere hver eneste uge, famler United i blinde.

Sancho-handlen er ikke helt død endnu

Hvis Jadon Sancho-handlen ikke er død endnu, ligger den i hvert fald i respirator. Der florerer ikke længere den samme mængde information om en kontakt mellem Dortmund- og United-lejren. 

Om det skyldes, at klubberne forsøger at holde forhandlingerne private, vides ikke. Meget kunne dog tyde på, at muligheden for, at Sancho køber hus i Manchester denne sommer, er minimale.

Alligevel meldte Sky Sports-journalisten, James Cooper, fredag, at United planlægger at lægge et bud på Sancho i den kommende uge. Beløbet lyder angiveligt på 100 millioner euro, og United forventer, at Dortmund vil acceptere prisen.

Dortmund har tidligere slået fast, at de forlanger 120 millioner euro for Sancho. Intet tyder på, at den tyske storklub har ændret sine krav.

Sandsynlighed for transfer: 20-25%.

United og Porto kan ikke blive enige om Telles-pris 

Vi skrev fredag på sitet, at United og F.C. Porto fortsat forhandler om en pris for den brasilianske venstreback, Alex Telles.

Fabrizio Romano skrev torsdag, at en aftale på 25 millioner pund kan komme i hus inden længe. Alligevel skrev The Guardian fredag, at Telles-lejren ikke forventer, at United er villige til at acceptere denne pris.

Bliv klogere på transferforhandlingerne mellem de to klubber her.

Sandsynlighed for transfer: 50%.

Pereira tæt på et skifte til Italien

Lazio skulle angiveligt have set sig varme på Andreas Pereira, som ikke har nydt meget spilletid, siden Bruno Fernandes blev hentet til United. 

Fabrizio Romano skrev søndag, at Pereira er et af flere emner, som den italienske storklub overvejer at erhverve sig.

Sidenhen har den brasilianske journalist, Fred Caldeira, fortalt, at Pereira allerede nu er på vej til Italien for at skrive under på en kontrakt. Caldeira skriver, at Pereira skifter på en etårig lejeaftale, hvorefter Lazio kan købe den 24-årige offensivspiller fri for 27 millioner euro.

Sandsynlighed for transfer: 85-90%.

Solskjær: Vores midterforsvarere er gode nok

Efter gårsdagens hektiske udebanesejr over Brighton, var der dårligt nyt til de fans, som håber United erhverver sig en ny midterforsvar denne sommer.

– Ifølge mig har vi gode nok midterforsvarere i klubben i øjeblikket, fortalte Ole Gunnar Solskjær, da han blev spurgt ind til, hvorvidt klubben jagter en forstærkning til bagkæden.

Det må være op til den enkelte at fortolke denne udtalelse, men faktum er, at det ikke tyder på, at United går efter en forstærkning til midterforsvaret denne sommer.

Et opråb fra skribenten

Og så til et surt opråb til sidst. Trods coronakrise og dermed en økonomisk usikkerhed forbundet med spillerindkøb, er Uniteds ageren på transfermarkedet denne sommer under al kritik.

Senest har flere United-koryfæer, heriblandt Rio Ferdinand og Patrice Evra, beklaget sig over Uniteds måde at gribe transfermarkedet an på.

Faktum er, at transfervinduet smækker i om ni dage, og klubben har hentet en (!) spiller. United står igen i en situation, hvor klubben potentielt set kommer til at betale overpris for spillere, fordi de ikke har lukket handlerne tidligere på sommeren.

Klubben er i øjeblikket i færd med at svigte Ole Gunnar Solskjærs projekt. Med Champions League-fodbold i den kommende sæson kommer det desværre ikke som nogen overraskelse. Glazer-familien har tidligere vist, at de er mest indkøbsparate, når United sidder uden for det fine selskab.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Romano: Lazio i dialog med Andreas Pereira

Næste artikel

Romano bekræfter, at Lazio henter Pereira

ANNONCE