Romano: Lazio i dialog med Andreas Pereira

Ifølge den troværdige journalist Fabrizio Romano har Lazio indledt de første samtaler med Andreas Pereira med henblik på en aftale frem mod den kommende sæson.

Lazio har meldt deres interesse for Andreas Pereira, der siden indkøbet af Bruno Fernandes, har måtte kigge langt efter spilletid. Det fortæller Fabrizio Romano, der på sin twitter-profil skriver, at de første samtaler omkring en forestående transfer er indledt mellem de to klubber. Lazio skulle angiveligt overveje Pereira som i mulig offensiverhvervelse, der indikerer, at flere emner er i spil. 

Andreas Pereira fik sammenlagt 40 kampe for United i sidste sæson, hvor det blev til to mål og fire assist. Efter opstarten har den 24-årige 10’er ikke indgået i Solskjærs planer, hvor der ikke er blevet plads til brasilianeren i truppen, hverken i Carabao Cuppen eller i ligaen.

Andreas Pereira har i alt 75 kampe for United siden 2012, hvor han dengang blev hentet fra PSV som ungdomsspiller i en alder af 17 år. 

 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

Spillerkarakter: Fernandes afgører det for United

Næste artikel

OT.dk transferoverblik: Klubben famler i blinde

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share