OT.dk transferoverblik: Sancho og Varane kan blive præsenteret på samme tid

Vanen tro runder vi weekenden af med at validere nogle af de transferrygter, som har floreret i diverse medier den seneste uges tid. På samme tid sætter vi fokus på Ole Gunnar Solskjærs planer om et mindre formationsskifte forud for den kommende sæson.

United arbejder på at blive enige med Real Madrid om en pris for Raphael Varane

Selvom Manchester United endnu ikke har præsenteret Jadon Sancho som ny mand i klubben, har både Borussia Dortmund og United allerede meldt ud, at den engelske offensivspiller skifter til ”De Røde Djævle”. Siden denne udmelding har United arbejdet på at sikre sig den franske landsholdsspiller, Raphael Varane.

Lørdag blev der tilføjet en ny side i denne sag, da Fabrizio Romano skrev, at United er blevet enige med Varane om en fem-årig aftale, som nu kun mangler Real Madrids accept.

De to klubber er angiveligt i direkte dialog i håbet om at lande en pris for den 28-årige franskmand. En pris der, ifølge de spanske medier ABC og El Transitor, kommer til at ligge på mellem 55 til 60 millioner euro.

Derfor tyder meget på, at Uniteds næste sommerindkøb bliver den stjernespiller i forsvaret, som fans længe har råbt højt efter.

Hvem ved? Måske venter United med at præsentere Sancho, fordi klubben ønsker at præsentere de to stjernespillere på én og samme tid. I øjeblikket synes det forvirrende, at Sancho endnu ikke er blevet set i en United-trøje med tanke på, at det er over to uger siden, de to klubber offentliggjorde aftalen.

Opdateret om Sancho: Læs mere her

Sandsynlighed for transfer: 75%.

Solskjær handler ind til at kunne spille 4-3-3

James Ducker fra den britiske avis, The Telegraph, berettede fredag, at Solskjær har en ambition om at spille sit mandskab i en 4-3-3-formation i den kommende sæson. Her ønsker den norske manager at have to offensivt-tænkende midtbanespillere liggende foran en defensiv ankermand.

Her skulle en forstærkning af midterforsvaret være et af nøglepuntkerne i Solskjærs transformation af sit United-mandskab. På samme tid betyder formationsskiftet, at Fred-McTominay-konstellation kan være på vej til ikke længere at være holdets foretrukne.

Hvis meldingerne om et nyt United-udtryk i den kommende sæson passer, kan vi forvente, at rygterne om en defensiv midtbanespiller til United-mandskabet vil begynde at blusse op i de kommende uger.

Er forhandlingerne om Eduardo Camavinga gået i stå?

De seneste uger er United blevet sat i forbindelse med Rennes-midtbanespilleren, Eduardo Camavinga. Den 18-årige franskmand er dog ikke en typisk defensiv midtbanespiller, men agerer i den franske liga ofte som en felt-til-felt-midtbanespiller.

United har endnu ikke formået at få Camavinga i hus trods flere ugers intensiverende rygter. Onsdag skrev førnævnte James Ducker, at ”De Røde Djævle” har trukket sig en smule i jagten på stortalentet, fordi klubben fokuserer på at lande en aftale med Varane og Real Madrid.

Derudover står United, ifølge James Ducker, med en følelse af, at Camavingas foretrukne destination er spansk fodbold, hvilket også får klubben til at tøve med at gå længere i forhandlingerne.

Sandsynlighed for transfer: 25-30%.

United er nødt til at sælge for at finansiere køb af Kieran Trippier

Sidst lidt nyt om Uniteds jagt efter mere konkurrence til Aaron Wan-Bissaka på højreback-positionen. 

Det har længe været offentligt kendt, at United har et godt øje til Atletico Madrids engelske landsholdsback, Kieran Trippier.

Handlen er dog gået i stå, fordi United 1) skal finansiere midlerne til en eventuel handel gennem spillersalg og 2) Atleticos værdiansættelse af Trippier er langt over det, United mener, han er værd.

Sådan skrev James Ducker onsdag i The Telegraph.

Derfor er der endnu intet nyt i denne sag, og det kræver, at Atletico går på kompromis med prisen for Trippier, samt at United får solgt nogle spillere, før en handel kommer på tale.

Sandsynlighed for transfer: 15-20%.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Forrige artikel

United vinder sommerens første træningskamp mod Rooneys Derby

Næste artikel

Solskjær om Sancho-transfer: Kun små detaljer mangler

ANNONCE