OT.dk transferoverblik: United forventer Pogba-afgang til sommer, Caicedo-handel nærmer sig

Januar-transfervinduet er over os, og det betyder, at vi her på OldTrafford.dk igen går transferamok. I den forbindelse bringer vi dig her årets første transferoverblik.

Det engelske transfervindue åbnede i går den 2. januar, og det betyder, at det blevet tid til at validere de mange historier, som florerer i rygtemøllen.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Pogba og Fosu-Mensah vil ikke forlænge: Nye klubber lurer i kulissen

Paul Pogba spillede en flot kamp senest mod Aston Villa, hvorfor nogle måske håber på, at det kan være en kovending for franskmanden i Manchester United. Skal man tro den engelske avis, Daily Mirror, bliver det dog ikke tilfældet.

Avisen skrev den 2. januar, at United har accepteret, at Pogba ikke vil underskrive en ny kontrakt. I øjeblikket udløber midtbanespilerens kontrakt i sommeren 2022, hvorfor United er tvunget til at skippe Pogba afsted senest i sommeren 2021, hvis klubben vil have nogle penge for den 27-årige verdensmester.

Og det har United, ifølge Daily Mirror, tænkt sig at gøre. Avisen nævner Juventus, Paris Saint-Germain og Real Madrid som mulige destinationer.

I samme forbindelse tyder det heller ikke på, at Timothy Fosu-Mensah ønsker at forlænge sin kontrakt, der udløber i slutningen af juli 2021. Ifølge den tyrkiske journalist, Ekrem Konur, samt bakket op af Manchestereveningnews, er både Bayer Leverkusen og Hertha Berlin interesseret i den 22-årige forsvarsspiller.

Ifølge Manchestereveningnews ønsker United dog at forlænge med Fosu-Mensah, men klubben har endnu ikke fremsendt et acceptabelt tilbud til hollænderen. Vi kan dog forvente, at United vil forsøge sig med endnu et kontrakttilbud i den kommende tid.

Sandsynlighed for at Pogba skifter senest til sommer: 65%.

Sandsynlighed for at Fosu-Mensah skifter senest til sommer: 45%.

United beslutter sig snart for, om de vil købe Caicedo

Ifølge den altid pålidelige italienske transferguru, Fabrizio Romano, beslutter United sig en af de kommende dage for, om de vil købe den ecuadorianske midtbanespiller, Moisés Caicedo.

Romano skriver på sin Twitter-profil, at der har været samtaler mellem United og Caicedos klub, Independiente del Valle, i flere uger. Romano skriver ligeledes, at kontraktforhandlinger og enighed blandt de to klubber ikke bliver et problem.

Det er nu blot op til United, om de vil effektuere handlen, og Romano forventer, at klubben beslutter sig inden for få dage.

 Sandsynlighed for transfer: 90%.

Stadig ingen reelle forhandlinger mellem United og Norwich om højreback

Vi skrev tidligere på ugen, at United har fået øjnene op for Norwichs 20-årige højreback, Max Aarons.

I den forbindelse skrev førnævnte Romano den 2. januar, at United fortsat har en interesse i Aarons, men at der endnu ikke er igangsat nogen reelle forhandlinger.

Derfor er denne handel stadig blot ved rygtestadiet, og sandsynligheden for en eventuel transfer er endnu ikke stor.

Sandsynlighed for handel: 15-20%.

Max Aarons

Sheffield United har Lingard øverst på ønskelisten

Sky Sports skrev den 31. december, at United havde udløst en klausul i Jesse Lingards kontakt, der gør, at offensivspilleren vil være at finde på Old Trafford frem til sommeren 2022.

Det er dog ikke sikkert, at han vil være af finde i Manchester resten af sæsonen. Står det til Sheffield United tager han nemlig den halvanden time lange køretur østpå til Sheffield for at hjælpe ”The Blades” med at skrabe point sammen i Premier League.

Sådan skriver lokalavisen, YorkshireLive. Avisen beretter om, at Chris Wilder og co. ønsker at leje Lingard for resten af sæsonen. Skal man tro YorkshireLive har Sheffield allerede henvendt sig til United og forhørt sig om muligheden for at bringe den 28-årige englænders karriere tilbage på ret køl.

Det vides endnu ikke, om United er interesseret i at slippe Lingard, eller om han er en del af Ole Gunnar Solskjærs planer.

Sandsynlighed for lejeaftale: 30-35%

Du kan forvente at læse endnu et transferoverblik på OldTrafford.dk i næste weekend. Har du spørgsmål, tip eller andet omhandlende Uniteds ageren på transfermarkedet, er du altid velkommen til at skrive til os.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Romano: Atalanta vil leje Diallo resten af sæsonen

Næste artikel

Skotsk fodboldgeni tiltræder trænerteamet

ANNONCE