Skotsk fodboldgeni tiltræder trænerteamet

Efter at have stået i spidsen for klubben U16-hold siden oktober sidste år, træder Darren Fletcher nu ind og bliver ind og bliver en del af trænerteamet omkring førsteholdet. Desuden er der hentet ny chef det fysiske område.

Han var lidt af en fanfavorit, og selvom hans karriere var plaget af alt for mange skader, så nåede Darren Fletcher mere end 340 kampe, hvor skottens præstationer på midtbanemand gav ham tilnavnet “Football Genius”. Blandt andet har Oldtrafford.dk’s stifter, Casper Heiselberg, skrevet en artikel om, hvor stor betydning Fletcher havde som aktiv som proffesionel fra 2003-2015.

I dag træder den nu 36-årige Fletcher ind i Ole Gunnar Solskjærs trænerteam, oplyser klubben på sin hjemmeside.

– Darren (Fletcher, red.) har United-DNA i blodet og han ved alt om, hvad det kræves for at blive en Manchester United-spiller, siger Ole Gunnar Solskjær.

– Han er lige startet på sin trænerkarriere og med sin erfaring både på og udenfor banen krydret med hans vindermentalitet, engagement og store arbejdsindsats, så bliver han fantastisk at få med i teamet.

Fletcher, som siden oktober 2020 har stået i spidsen for Uniteds U16-hold, ser frem til de nye udfordringer.

– Jeg glæder mig til igen at være en del af trænerteamet omkring et førstehold. Det er en enormt spændende for dette unge hold, og jeg glæder mig til at tage næste skridt i min karriere ved at arbejde sammen med Ole og hans stab, fortæller Fletcher.

Fletcher bliver en del af et trænerteam, der udover Ole Gunnar Solskjær også tæller Mike Phelan, Michael Carrick, Kieran McKenna og Martyn Pert. 

Klubben har desuden meddelt, at man har tilføjet Robin Sadler som ny chef for området indenfor genoptræning og fysisk træninig. Sadler kommer fra en lignende stilling i Derby County, ligesom han har 17 års erfaring med området fra Manchester City.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

OT.dk transferoverblik: United forventer Pogba-afgang til sommer, Caicedo-handel nærmer sig

Næste artikel

Athletic: Solskjær har ændret mentaliteten og bragt flere specialister ind

ANNONCE