Otte dage tilbage: Festen slutter – Moskva venter

Mesterskabet er for en stund glemt i United, og nu ses der for alvor frem mod finalen i næste uge. Chelsea døjer stadig med et par halvskadede profiler,…

Mesterskabet er for en stund glemt i United, og nu ses der for alvor frem mod finalen i næste uge. Chelsea døjer stadig med et par halvskadede profiler, men seneste nyt er, at alle skulle blive klar til finalen. Ferguson har længe vidst, at han ville have alle sine mænd klar, og nu spekuleres der fra pressen i, hvem der bliver sorteper når holdkortet skrives den 21. maj.

Goal.com er sikre på, at John O’Shea overraskende må tage plads på tribunen. Uniteds irske handyman var ikke med i truppen mod Wigan, og Goal mener at det får afgørende betydning, når de 18 udvalgte skal udtages. Ferguson selv har dog intet bekræftet, men han indrømmer at han kan blive nødt til at se bort fra nogle klassespillere, idet han har alle 26 mand klar.

Ellers har de store overskrifter i dag handlet om et 17-årigt Cardiff-talent, som meldes på vej til United. Midtbanespilleren Aaron Ramsey skulle have opfanget Fergusons opmærksomhed, og den engelske presse er sikker på, at han er kommende United-spiller, så snart FA-cup finalen mellem Portsmouth og Cardiff er slut.

Chelsea derimod, har brugt deres dag lidt omvendt. De har meldt ud i pressen, at rygterne omkring Drogba og Petr Cechs transfer væk fra klubben er pure opspind. Ligeledes har Cech selv udtalt, at han bliver i Chelsea minimum to år endnu. For at få fuld fokus op til finalen valgte Chelsea altså at bruge pressemødet i dag, på at neddæmpe de interne uroligheder der er opstået på det seneste.

Sagt om Champions League-finalen:

”Det er en dejlig følelse at have vundet Premier League. Det er uden tvivl den bedste liga i verden, men vores job er kun halvt fuldført. Nu skal vi til Moskva, hvor Chelsea venter. Vi ved, at det bliver hårdt. Chelsea er et godt hold, men vi ønsker virkelig at vinde, og det er sandelig også planen”
– Nemanja Vidic til manutd.com

”Jeg vil ligge på stranden til sommer og vide, at vi har vundet “The Double”. Det ville være fantastisk for klubben, hvis vi vinder Champions League igen, og forhåbentlig kan vi gøre det. Vi tror på det. Vi havde en god aften søndag, hvor vi fik fejret, at vi vandt ligaen, men en sejr i Moskva vil virkelig afslutte sæsonen ordentligt”
– Michael Carrick til manutd.com

”Chelsea har store spillere som har prøvet det før. Belletti og Shevchenko har begge afgjort en Champions League-finale, og jeg som ung spiller har stor respekt for deres bedrifter. Når du ser på Chelsea, har vi en trup fyldt med disse store spillere, og vi går altid ydmygt ind til vores arbejde, og gør det færdigt. Vi tager til Moskva med oprejst pande, og gør alt for at sikre os trofæet .”
– John Obi Mikel til Chelsea TV

”Sejren over Wigan skabte god stemming i truppen, og det har sat os i en favorabel position. Jeg forventer at mine spillere har viljen og selvtilliden til at spille fodbold, selvom hele verden er samlet som tilskuere. Det tvivler jeg ikke et sekund på, at de kan.”
– Sir Alex Ferguson til manutd.com

Skaderne:
I formiddags udtalte Avram Grant sig om de tvivlsomme spilere:

” Vi har hverken trænet i går eller i dag, så det bliver først imorgen vi kan afsige en endelig dom. Jeg er dog næsten sikker på, at Terry bliver klar. Jeg ved ikke hvor seriøst det er med Drogba, men jeg er sikker på, at han vil gøre alt hvad han kan for at blive klar til denne kamp.” siger Chelsea-træneren til Chelsea TV, og det er altså snart 100% sikkert at i hvert fald kaptajnen bliver klar til finalen.

De to andre tvivlsomme, Ricardo Carvalho og Salomon Kalou er begge i dag meldt klar til finalen.

Hos United har Sir Alex Ferguson stadig en hel skadesfri trup, som han kan vælge fra, og det bringer blandede følelser hos skotten:

” Vi rejser til Moskva med 26 uskadede spillere! Jeg har aldrig oplevet noget lignende i min tid som træner. Det giver os en utrolig chance, men samtidig gør det mit arbejde sværere. Jeg tror det bliver sværere at vælge de syv reserver, end at vælge de 11 startende. Under alle omstændigheder er jeg nød til at udelade nogle fantastiske spillere, og det nyder jeg bestemt ikke,” siger Ferguson til goal.com.

De ”sædvanlige”:

Den Glade Gris i København holder kæmpefest på finaledagen. Tillader vejret det, spærres Lille Kannikestræde af, med pølsevogn og ølbod, og med plads til 1.500 United-fans. Følg med her.

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

United er tæt på Ramsey

Næste artikel

Champions League-historie: De første år i Europa

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share