Overblik: Onsdagens rygter om Paul Pogba

Hvis Paul Pogba scorede lige så mange mål, som der blev skrevet rygteartikler om ham, ville franskmanden være topscorer i Premier League. OldTrafford.dk giver dig overblikket, men lover ikke, at du bliver klogere af den grund.

“Should I Stay, Or Should I Go Now?” 

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Det engelske punkband The Clash’s sang fra 1981 opsummerer meget godt Manchester United-stjernen Paul Pogbas liv lige nu. I hvert fald hvis man skal tro den engelske tabloidpresse, hvis skriverier om franskmanden onsdag grænser til det skizofrene. 

I en avis er han fast besluttet på at blive og kæmpe for sin plads på Old Trafford. I en anden kæmper ham og agenten Mino Raiola for at presse et skifte til PSG igennem. Og i en tredje står der, at et salg aldrig kommer på tale på Ed Woodwards kontor. 

The Sun og Daily Star: Paul Pogba er fast besluttet på at blive 

Den tidligere Juventus-spiller er ikke klar til at give op på United-karrieren for anden gang i sit liv. Sådan lyder budskabet i en The Sun-historie, som Daily Star citerer. 

Aviserne bygger ikke påstanden op med citater eller kilder, de konstaterer blot, at “franskmanden er opsat på at få det til at fungere” og bringer samtidig billeder af ham, der stiger ombord på det fly, der fragter United-spillerne til udebanekampen mod Bournemouth. 

En kamp, som The Sun i øvrigt mener, at Paul Pogba bliver bænket til. Vi får se. 

Daily Mail og The Mirror: Paul Pogba tilbydes til PSG 

Ifølge Daily Mail og The Mirror er Paul Pogbas agen Mino Raiola kommet på arbejde igen. Denne gang er det heldgivis ikke Manchester City, men Paris Saint-Germain, som han forsøger at sælge sin stjernespiller til. Angiveligt står Real Madrid og FC Barcelona også klar i kulissen. 

Avisen har desuden oplysninger om, at Jose Mourinho allerede har udset sig en afløser for Paul Pogba: Shakhtar Donetsks ankermand Fred, som også Manchester City er interesserede i. 

Igen – som med alle de andre tabloidaviser – er der langt flere spekulationer, end der er egentlige kilder på rygterne. 

Daily Express: Woodward klar til at bremse salget 

Manchester United-direktøren Ed Woodward er ikke klar til at sælge Paul Pogba. Efter de forgangne års fiaskoer med Radmael Falcao og Angel de Maria, er han fast opsat på, at det franske prestigekøb ikke ender som en fuser.

Andre medier rapporterer det modsatte: At Jose Mourinho har fået grønt lys til at sælge midtbanespilleren. 

Som altid råder OldTrafford.dk jer til at tage rygterne med et gran salt. Men samtidig minder vi også om, at det er sket (ganske mange gange) i fortiden, at The Sun, The Mirror og alle de andre har ramt plet. 

Den bedste indikator for Paul Pogbas Manchester United fremtid lige nu er nok, om han spiller FA Cup-semifinalen på lørdag. 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Pereira er klar på udfordringen i United

Næste artikel

De Gea med på årets hold

ANNONCE