Pereira er klar på udfordringen i United

Selvom Valencia gerne vil købe ham, har Andreas Pereira en ambition om at komme tilbage til Jose Mourinho og bryde igennem på Old Trafford. Det fortæller spilleren selv i et interview med Andy Mitten.

Valencia har henvendt sig til Manchester United-lejesvenden Andreas Pereiras agent, fordi de gerne vil købe midtbanespilleren. Men i et nyt interview med Andy Mitten for South China Morning Post slår brasilianeren fast, at han regner med at være i Manchester i næste sæson. 

– Det er smigrende (at Valencia gerne vil købe mig, red.), men det er ikke, som det bliver skrevet i medierne. Folk siger, at jeg kræver en samtale med Jose Mourinho omkring det, og jeg har ikke krævet noget, siger Andreas Pereira. 

– Valencias træner taler meget med mig, og vi har en god forståelse for hinanden, men så vidt jeg ved, er jeg stadig en Manchester United-spiller med en kontrakt på Old Trafford indtil 2020 og en ambition om at slå igennem i United. Jeg har aldrig ønsket at forlade United.

Glad for opholdet i Valencia 

Den 22-årige brasilianer, som er født og opvokset i Belgien, valgte at tage til Valencia, efter at han ikke var inkluderet Manchester Uniteds trup i nogen af de første tre kampe i sæsonen. Og efter mere end 1300 minutters førsteholdsfodbold for et tophold i La Liga er det ikke et valg, han har fortrudt. 

– Der er en fantastisk holdånd her. Vi træner ikke kun sammen, vi spiser også sammen. Vi spiller god fodbold med eksplosive kontraangreb. Og jeg er blevet en bedre spiller, siger Andreas Pereira. 

– Jeg er blevet vant til at spille på det her høje niveau, hvor det forventes, at vi vinder. Og jeg er blevet mentalt stærkere, efter at jeg kommet mig over den skade, jeg fik hernede. 

United-lejesvenden gjorde comeback i weekenden, hvor han fik 23 minutter mod FC Barcelona. Sammen med holdkammeraterne i Valencia tabte han 2-1, men holdet ligger stadig på en flot fjerdeplads i La Liga. 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Europæiske giganter venter i USA

Næste artikel

Overblik: Onsdagens rygter om Paul Pogba

ANNONCE