Overblik over de udlånte

Vi bringer her et overblik over alle Manchester Uniteds udlejede spillere, og deres ageren i denne weekend.

Den største lejesvendshistorie fra denne weekend står der Robbie Brady på. Den unge irer scorede sejrsmålet til 2-1 direkte på frispark for Hull City mod Watford, hvorefter han udtalte sig til pressen om, at han gerne bliver på udlån for hele sæsonen. Det er endnu ikke besluttet, om han får det ønske opfyldt, så indtil andet bliver bestemt, vender han tilbage til Manchester United i starten af februar.

Ben Amos har haft et rigtig godt lejeophold i selvsamme Hull City, men Steve Bruces nye lejesvend, David Stockdale, har overhalet ham, og skubbet ham helt ud af truppen. Således var han end ikke på bænken i weekenden.

Queens Park Rangers fik ikke deres første sejr med Harry Redknapp i spidsen, da de og Fabio da Silva, der kom ind med små seks minutter igen, måtte nøjes med 2-2 ude mod Wigan Athletic.

Blackburn tabte hele 1-4 hjemme mod Cardiff City, men Joshua King gjorde dog sit for at pynte på resultatet med hjemmeholdets eneste scoring.

Hverken Michael Keane eller Jesse Lingard fik spilletid for deres Leicester City, der hjemme spillede 2-2 mod Burnley.

Reece Brown, John Cofie og Sean McGinty kom heller ikke ind for deres respektive klubber Coventry City, Sheffield United og Carlisle United, mens Luke Giverin og Gyliano van Velzen fik deres kamp udskudt i belgiske Royal Antwerp.

Forrige artikel

Interview: Bruno Gomes glæder sig til United-skifte

Næste artikel

12. dec.: Vind fodboldårsbog

ANNONCE