Interview: Bruno Gomes glæder sig til United-skifte

The Peoples Person har lavet et eksklusivt interview med den nyrekrutterede Manchester United-brasilianer, Bruno Gomes, der højst sandsynligt skifter, når han fylder 18 i 2014. Læs det hele her.

Der svirrer fortsat meget usikkerhed omkring retsmæssigheden i Bruno Gomes’ skifte til Manchester United, men i et længere interview udtaler det unge supertalent sig i vendinger, som i hvert fald peget meget imod, at en aftale mere eller mindre er i hus.

Der foreligger stadig intet officielt, men alt tyder på, at det offensive vidunderbarn, der har slået scoringsrekorder i hjemlandet i Sao Paolo u17-mesterskaberne med 27 mål, skifter til Manchester United i 2014.

The Peoples Person bringer i dag dette interview med Desportivo-spilleren Bruno Gomes:

Kan du forklare lidt om dig selv, til de der ikke kender dig?

Mit navn er Bruno Gomes de Oliveira Conceição, og jeg ser frem til forhåbentligt at skifte til Manchester United i 2014, når jeg fylder 18.

Manchester United har tre brasilianere i Rafael, Fabio og Anderson. Tror du, at du kan gøre dem kunsten efter, og slå igennem på Old Trafford?

Rafael og Fabio er mine kammerater, og det samme er Anderson da, selvom jeg har mindre kontakt til ham. Jeg synes, de alle er sensationelle. Jeg vil skrive mit eget kapitel i Manchester Uniteds historiebøger som de har gjort og stadig gør, blive der i mange år og blive husket af tilskuerne, når jeg engang bliver gammel.

Hvilken type fodboldspiller er du?

Jeg kan spille ned i gennem midten eller som angriber. Jeg vil gerne spille hurtigt og fremadrettet. Jeg kan godt lide at ligge lige bag angriberne. Min største styrke er efter min mening nok den sidste, målgivende aflevering.

Er du begejstret over muligheden for at skifte til Manchester United?

Selvfølgelig. Hvis jeg kunne tage af sted i dag, havde jeg gjort det. Hvem vil ikke spille i United?

Hvad er det omkring Manchester United, du elsker?

Manchester United er den største klub i verden, og hele fundamentet i klubstrukturen er bare formidabel. Alt omkring klubben ser ude fra ud til altid at køre på skinner stille og roligt, og det må give en vis ro for de professionelle fodboldspillere til bare at koncentrere sig om deres fodbold. Jeg kan ikke vente med at trække i rødt.

Hvad ser du mest frem til ved skiftet?

Jeg elsker udfordringer, og har sat mig det mål, at jeg vil være den første brasilianer, der vinder topscorerprisen den engelske Premier League. Og så vil jeg også løfte Champions League-trofæet. Jeg vil lave historie i England.

Hvem er din favoritspiller i Manchester United?

Der skal første lyde et undskyld til mine brasilianske venner, men jeg er stor fan af Wayne Rooney. Han kan bare alt, han spiller med en passion, som jeg elsker, udover han selvfølgelig er utrolig teknisk begavet. Han er den bedste.

Forrige artikel

Giggs: Spillere vil juble

Næste artikel

Overblik over de udlånte

ANNONCE