Overblik over de udlånte

Vi bringer her et overblik over alle Manchester Uniteds udlejede spillere, og deres ageren i denne weekend.

Queens Park Rangers tabte 3-2 til Aston Villa, og gjorde deres chancer for at blive oppe i landets bedste række endnu sværere. Fabio da Silva blev byttet ud efter 66 minutters spil.

Wigan Athletic med Angelo Henriquez til låns fik tre vigtige point mod Newcastle, men det var med United-spilleren på bænken i hele kampen.

Wilfried Zaha var rapporteret ude i weekenden, da han står over for en tandoperation, men han var alligevel at finde på banen, da Crystal Palace fik en snitter på 3-0 mod Brighton.

Leicester City kunne heller ikke vinde, selvom United-emnet, Jeffrey Schlupp, kom på tavlen i deres 2-1-nederlag. Michael Keane agerede centerforsvar for det tabende hold.

Der var i det hele taget ikke mange gode historier for Manchester Uniteds udlejede i denne weekend. Davide Petrucci og Scott Wootton er fortsat ude med skader i Peterborough, Ryan Tunnicliffe så sit hold Barnsley vinde fra bænken, og Reece Brown blev overset i Ipswich, fordi Mick McCarthy valgte fem andre lejede spillere til opstillingen.

Federico Macheda kom ind dybt inde i overtiden for Stuttgart, da tyskerne endelig fik en sejr i Bundesligaen. De vandt 2-1 over Eintracht Frankfurt. Bebe blev byttet ud efter 63 minutters spil i Rio Ave, da de tabte 1-0 til Moreirense. Luke Giverin kom ikke inde for Royal Antwerp i deres 2-0-nederlag til Roeselare.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Fabio nyder QPR-ophold

Næste artikel

OldTrafford.dk 10 års jubilæumsfest

ANNONCE