Fabio nyder QPR-ophold

Fabio da Silva har hidtil haft et positivt lejeophold i London, og han føler, at det har gjort ham til en bedre fodboldspiller.

Sir Alex Fergusons intentioner om at få en mere erfaren Fabio tilbage i folden efter en masse spilletid andetsteds ser ud til at bære frugt. Fabio da Silva har spillet 17 kampe for Queens Park Rangers i denne sæson, og det har gjort ham godt.

– Jeg føler, at jeg er blevet en bedre forsvarsspiller – fodboldspiller i det hele taget. Han (Harry Redknapp, red.) har brugt mig både som venstrekant og højrekant. Det har været spændende at prøve noget forskelligt, og jeg nyder det, siger Fabio da Silva til London24.

Tidligere på sæsonen fortalte Manchester Uniteds u21-træner, Warren Joyce, hvor store forventninger klubben fortsat har til tvillingebrødrene, Rafael og Fabio, og det glæder lejesvenden.

– Det er rart at høre. Måske kan min bror og jeg engang spille på hver sin kant i United, hvem ved. Mit fokus er lige nu på at redde QPR fra nedrykning.

Queens Park Rangers har storskuffet i denne sæson, og slet ikke fået udbytte af den store investering, der er lagt i truppen. Således led de endnu et svidende nederlag i denne weekend, da Aston Villa scorede sent og stjal en 3-2-sejr, der gør, at londonerne har syv point op til mulig overlevelse.

Forrige artikel

Valencia indrømmer formdyk

Næste artikel

Overblik over de udlånte

ANNONCE