Kontroversiel Nani-scoring i sejr

Manchester United vandt lørdag sin fjerde sejr på stribe, da de besejrede Tottenham med 2-0. “De røde djævle” fik ellers kamp til stregen fra Harry…

Manchester United vandt lørdag sin fjerde sejr på stribe, da de besejrede Tottenham med 2-0.

“De røde djævle” fik ellers kamp til stregen fra Harry Redknapps tropper. Allerede fra start demonstrerede gæsterne fra London, at de ikke var kommet for at spille på Uniteds præmisser.

Første gode forsøg kom dog fra Uniteds Park Ji-Sung, som kort inde i kampen fyrede en kanon af sted mod Tottenham-målet. Sydkoreaneren måtte desværre se sit forsøg ramme stolpen..

Samme skæbne led Rafael van der Vaart ikke længe efter, da et glimrende langskud ramte Uniteds træværk fra lang afstand.

Efter en halv times spil bragte Nemanja Vidic hjemmeholdet i front. Nani lagde et frispark ind i feltet, og så kunne Vidic med hovedet gøre det til 1-0.

Tottenham spillede i det hele taget en god kamp og opsøgte konstant muligheden for at score. Længe havde man følelsen af, at et enkelt mål ikke ville være nok for United. Gæsternes bedste forsøg kom fra langskud, men 40-årige Edwin van der Sar var på sin plads i United-målet.

Efter 84 minutter blev det også til 2-0. Nani faldt i modstandernes felt, men der blev ikke givet straffespark. Ej heller blev der dømt offside eller frispark til udeholdet, men det misforstod Spurs-keeper Gomes. Som ved en dødbold lagde han bolden fra sig, og Nani var hurtig til at opsnappe den og sætte kuglen i nettet bag den forvirrede målmand. Efter konsultation med linjedommeren og en del brok fra begge lejre, godkendte dommer Mark Clattenburg målet.

I slutminutterne havde Nani endnu et godt forsøg. Fra distancen sendte portugiseren bolden op på overliggeren.

Spurs formåede ikke at true mere, og således endte kampen 2-0. Arsenal og Chelsea vandt begge sene sejre, mens Manchester City tabte mod Wolves.

Forrige artikel

Dagens opstilling

Næste artikel

Overblik over de udlånte spillere

ANNONCE